2777
2789
عنوان

انگلیس

99 بازدید | 7 پست

🟢تدریس زبان انگلیسی توسط استاد مجرب دارای سابقه تدریس ۸ ساله در موسسات اموزشی🟢

⭕️کلاس های انلاین و غیر حضوری⭕️

🔵جلسه اول رایگان جهت اشنایی با نحوه تدریس🔵

✅ آموزش مکالمات کاربردی ویژه مهاجرت

✅ آموزش عبارات و اصطلاحات روزمره و پرکاربرد

✅ آموزش دوره های مهارت ایلتس حتی برای زبان اموزان سطح پایین

✅ افزایش لغات کاربردی و مفید ویژه مکالمات

آموزش اصولی و یادگیری زبان انگلیسی با متدی خاص و اسان با ساختار صحیح جمله و عبارات کاربردی روزمره

✅ آموزش کتاب های زبان انگلیسی دوره اول و دوم متوسطه

✅ برگزاری کلاس های مخصوص آمادگی کنکور ( آموزش نکات مهم جهت ورود به دانشگاه فرهنگیان )

✅ آموزش مخصوص به کودکان با در نظر گرفتن مسائل مربوط به روانشناسی کودک همراه دوره های تصویری و مکالمات کاربردی و بالا بردن سطح شنیداری و قوی کردن مهارت املا بر اساس متد جدید (سیستم phonics )

📢 هزینه هر ترم در میانه‌ی آن ترم استرداد میشود!

🔔 یادتان باشد زبان و قدرت بیان یک سرمایه ماندگار است🔔

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍
فکر کردم تاپیک سیاسیه بدوبدو اومدم    

اخ اشتباه از من بود عزیزم الان متوجه شدم😁❤

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام هزینه چه جوریه 

سلام عزیزم برای چه سطحی؟

در چه سطحی قرار داری و چند ساله هستی؟❤🥰

سلام عزیزم واسه مهاجرت میخوام... مکالمه .. ۳۵ سالمه

عزیزم دوره های مهاجرتمون بسیار کاربردی هستن 

و قیمت این دوره ها هر ۱۰ جلسه ۱۸۰ تومن هست❤🌹

اینم بگم

کلاس ها در هر ساعت و هرروزی در هفته که شما بخاین تشکیل میشه به این صورت ک شما از روز قبل ب من اطلاع میدین زمان مورد نظرتون رو و من با شما تایمم رو ست میکنم

اینطوری به زندگی و برنامه های شما هیچگونه اسیبی وارد نمیشه😊🌻🙏