2777
2789

300اینا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچکدوم.من طلاداشتم پولشم لازم داشتم ولی طلاداشت میومدپایین نمیخریدن ازمون.یاقیمت قیمت میرفت بالا ولی طلافروشاقیمت تابلوشونوبالانمیبردن.بعدالنگویی که پارسال گرفتم ۱۴ تومن امسال شد۱۴و۶۰۰.درصورتی که اگه باهمون ۱۴تومن کاری کرده بودم بیشترمیشدسودش

هیچکدوم.من طلاداشتم پولشم لازم داشتم ولی طلاداشت میومدپایین نمیخریدن ازمون.یاقیمت قیمت میرفت بالا ول ...

آخه چه کاری

اگهایده ای هست بگید

الته من دست دوم میخرم طلا بدون مالیات

وای چه خیالاتی داشتم طلا به صرفه هست یا سکه برای پس انداز

سکه

طلا دست دوم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم