2777
2789

از مامانم دورم دارم دیوانه میشم ، باهمسرم قهران مطلقا هم آشتی نمیکنن ، من فقط ماهی اونم یکی دوساعت میتونم ببینمش ، عشششققق اولش خواهرهاشه ها الانم با مادرش زندگی میکنه اما یاد گذشته می افتم که باهم بودیم دلتنگ میشم 😔

تو این قهر بودن جفتشونم مقصرهستند بیشتر مامانم اما مطلقا تقصیرشونو قبول نمیکنن 

به خون همسرمم تشنه هست 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کاریت نباشه اگر خودشان نمیخوان شما برو به مادرت سر بزن دردت چیه

راستش من تک فرزندم و سه ساله پدرم فوت شده ، ما باهم زندگی میکردیم تا پارسال اما الان یکساله جدا زندگی میکنیم ، مثلا مامانم میگه شب ها باهاش بمونم اما اولا همسرم نمیزاره دوما من از مادربزرگم متتفرممم نمیخوام خونشون ۵ دقیقه بمونم اونی که ام که میرم یکی دوساعت میمونم صرفا بخاطر دیدن مامانمه

یاد گذشته می افتم که باهم بودیم اما الان نیستیم دیوانه ام میکنه 😔

خب مگه شمابامادرشوهرت دعواکنی شوهرتون هم بامادرش قهرمیشه،مطمئنم حق رو هم میده به مادرش ودعواتون هم میکنه اون مادرمه سنش زیاده،کاری به دعوای اونانداشته باش،برومادرتوببین،شوهرتم دوس داشته باش

خب مگه شمابامادرشوهرت دعواکنی شوهرتون هم بامادرش قهرمیشه،مطمئنم حق رو هم میده به مادرش ودعواتون هم م ...

حرف شما کاملا درسته

راستش من تک فرزندم و سه ساله پدرم فوت شده ، ما باهم زندگی میکردیم تا پارسال اما الان یکساله جدا زندگی میکنیم ، مثلا مامانم میگه شب ها باهاش بمونم اما اولا همسرم نمیزاره دوما من از مادربزرگم متتفرممم نمیخوام خونشون ۵ دقیقه بمونم اونی که ام که میرم یکی دوساعت میمونم صرفا بخاطر دیدن مامانمه

یاد گذشته می افتم که باهم بودیم اما الان نیستیم دیوانه ام میکنه 😔

حرف شما کاملا درسته راستش من تک فرزندم و سه ساله پدرم فوت شده ، ما باهم زندگی میکردیم تا پارسال اما ...

خب انتظارمادرتون واقعادرست نیست،زندگی مشترک بامادرومادرشوهرجنگ اعصاب وبی حرمتی به وجودمیاد،مادرشمام که تنهانیست که،مادربزرگتون هست،ولی دلیل نمیشه قهرباشین که

راستش من تک فرزندم و سه ساله پدرم فوت شده ، ما باهم زندگی میکردیم تا پارسال اما الان یکساله جدا زندگ ...

باید خودت را وقف بدی قرار نیست هر شب با مامانت باشی 

هرزگاهی برو سر بزن ولی شب نمون چون حق شوهرت را ضایع میکنی ایشون هم حق و حقوقی دارند که باید از طرف شما رعایت شود 

فقط خدا ❤️❤️❤️
حرفتون کاااملا درسته اما مامانمو نمیتونم قانع کنم دردم اینه 😔

شما مسول قانع کردن بقیه نیستید فقط مسول خودت هستید پس تلاش نکن مادرت را قناعت بدی که کار بس اشتباهی هست 

فقط خدا ❤️❤️❤️
شما مسول قانع کردن بقیه نیستید فقط مسول خودت هستید پس تلاش نکن مادرت را قناعت بدی که کار بس اشتباهی ...

درسته ، ممنونم که بهم روحیه میدی سدنای عزیز ، من الان قم هستم اومدم زیارت واست دعا میکنم 

میدونی ماتو این یکسال که دوریم کلام مامانم باعث افسردگیم و این عذاب وجدانم شده ، مثلا دیروز رفته بودن کوه گل پامچال بچینن ، امروز زنگ زدم که چطور بود خوش گذشت گفت آخ جای عزیزانم خالی بود!

یا مثلا چند شب پیش عکس پسرمو فرستادم گفت از طرف من ببوسش من که تو حسرت سوختم!

ـاینا یادم می افته میشینم زار زار گریه میکنم که چرا از مامانم دور شدم چرا باعث عذابش شدم و یه جورایی میدونی عذاب وجدان میگیرم 😔

درسته ، ممنونم که بهم روحیه میدی سدنای عزیز ، من الان قم هستم اومدم زیارت واست دعا میکنم  م ...

ممنون عزیزم اسم اصلیم معصومه هست اگر زیارت کردی برای عافیت بخیری و خوشبختی دنیا و آخرتم دعا کن 🌹🌹

عذاب ‌وجدان نداشته باش کار درست را خودت میکنی مادرت لزومی نداره با شما زندگی کنه بیست و چهار ساعته اینطوری باعث میشه کدورت و دلخوری و کینه بین هر سه تون بیفته فقط بهش سر بزن و احوالش را بگیر ولی نیار نیست خونه خودت چون همسرت هم از خودش حق و حقوقی داره و دوست داره برای خودش یک محیط آرامش و خصوصی داشته باشه و همچنین خودت. 

فقط خدا ❤️❤️❤️