بچه بودیم میگفتن فقط درررس بخون آیندتو بساز... پاتو کج نزاری ها؟ سرت تو کار خودت باشه... اینم آیندمون. گفتن تلاش کن... 30 سالمون شد. خداجون چقدر دیگه باید تلاش کنیم؟ چرا همش سنگ میفته جلو پامون؟ دیگه مخم نمیکشه... کاش از بچگی و جوونیم استفاده میکردم... وقتی اطرافیانم رو میبینم آتیش میگیرم. همونایی که هزااار کار کردن و الان خوشبختن... همونایی که تو بچگی هرزه بودن الان خوشبختن... اما ما فقط دل بستیم به امیدهای واهی... که آیندمون رو بسازیم. اینم آیندمون.... گله دارممممممم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بخدا گوشام پره از اینکه مثبت فکر کن و خداروشمر کن و تلاش کن.... اصلا خودم منبع جمله های انگیزشی بودم یک مدت... همه منو الگو قرار میدادن برای تلاش کردن... اما تهش چییییی؟؟؟ نتیجه اش چی شد؟
منم همین مشکلو دارم غیر از اقلام اصلی دیگه هیچی نمیخرم امسال زمستان حتی مرطوب کننده نگرفتم واسه پوست ...
من دوستامو نصیحت میکردم که پاشون رو کج نزارن. دنبال کار بد نرن... الان اونارو میبینم تو خوشبختی غلت میزنن. من شبانه روز سگ دو میزنم و زجر میکشم... شدم مثل یک پیرزن نود ساله... پوستم چروک شده. افتاده. چشام گود و سیاه شده
ببین قسمتت بوده من نزدیک یکسال نیومدم نی تی سایت یهویی به دلم افتاد بیلم جواب گرفتم به بقیم بگم واینکه همین خانم صاحب پیج فنگشویی که گفتم بهم گفت پریروز جمکران بوده میره همیشه پیرمرد خادم ۲۴ساله اونجا راسوار کرده دلش سوخته تومسیر فهمیده خادمه بهش کفته خودامام زمان عجل الله به خادمه گفته به مردم بگو بعد اذان ظهر۱۴روز۱۴۰صلوات باعجل فرجهم بگن سریع حاجت میگیرن ایشالا شماهم نظرشدین