2777
2789
تو حاضری با کسی که هیچ احساسی نداره بهت ازدواج کنی؟؟  

حاجی الان عقدتون نکردن که ....بگو میخوام برم مشاور به مشاورم بگو من نمیخوام ازدواج کنم و تماممممم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا نکشتت دختر😂😂😂😂

والا بخدا         

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
عزیزم تقریبا همسن دخترمی،،فکر اینکه دخترم دوست پسر داشته باشه زجر اوره،،وقتی کارت از اساس اشتباهه چر ...

سال دیگه میخوان منو به زور به عقد کسی که دوسش ندارم و دوسم نداره در بیارن 

بهم بگین عقلا چیکار کنم 😭

نگاه کن اینجا ایرانه ایران  لس آنجلس نیس هر چقدر م تو پدر و مادر روشن فکری داشته باشی  ب ...

عزیزم ربطی به ایران و لس انجلس نداره یه دختر14 ساله چقد از روابط زنومرد میدونه که بخواد واردش بشه،،هنوز خیلی زوده

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
سال دیگه میخوان منو به زور به عقد کسی که دوسش ندارم و دوسم نداره در بیارن  بهم بگین عقلا چیکار ...

پس ببخش کار از اساس اشتباهه خانوادت این فکرو تو سرت انداختن

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
سال دیگه میخوان منو به زور به عقد کسی که دوسش ندارم و دوسم نداره در بیارن  بهم بگین عقلا چیکار ...

اسی هرکاری میکنی بکن فقط خونه رو کثیف نکن🤐

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤

از الان به فکر ازدواجی؟

انقدددددر راه نرفته داری

انقدددددر ادمهای متفاوت سر راهت قرارمیگیره

انقدددددددددد معیارات تغییر میکنه که به الانت میخندی بعد ها

“آن‌ها آدم را جوری بار می‌آورند که خیال کنی تغییر، غیرممکن است. جوری بارت می‌آوردند تا از تغییر بترسی و همیشه به آن بدگمان باشی. چون در مغزت فروکرده‌اند که هر تغییری، فقط وضع را بدتر می‌کند… اما با تمام آن استبداد و آن کشتار و آن همه ناامیدی که حتی بیشتر از اکسیژن در هوا بود، آن‌ها رفتند، ما ماندیم و حتی خندیدیم.”🌱