2777
2789
بابا اخه مگه دختر 25 سال س  14 ساله س فقط  به جای اینکه پیشمونش کنید بگید این رابطه سمی ...

والا من ۲۶ سالمه گفتم مامان فک کن من دوس پسر دارم بخوام باهاش ازدواج کنم چیکار میکنی اجازه میدی؟

رنگش شده گچ دیوار

نزدیک بود اینطوری بشیم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
تازه خیلیم حساس بودم  وقتی فهمیدم روابط زناشویی چیه یه هفته تب میکردم از ترس شبا خوابم نمیبرد🤔

منو چی میگی 18سالگی فهمیدم چی به چیه 

هنوزم زن وشوهر می بینم میرم تو فکر     

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون میگه اگر خانوادت در جریان  نباشن  حتی با اینکه خیلی دوست دارم ترکت میکنم😭

😐😐😐😐😐😐چند سالشه؟ 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
خواهر زاده من ۸۷  ۳ بار تا الان دوس پسر عوض کرده😐😐😐😂😂😂😂

چه خاله ی پایه ایی😀😂😂😂😂

ش‍‌اي‍‌د ت‍‌و زن‍‌دگي‍‌ت م‍‌يلي‍‌ون‌ه‍‌ا آدم ب‍‌ب‍‌ي‍نى،ام‍‌ا ف‍‌ق‍‌ط ي‍‌كى از اون‍‌ا م‍‌يت‍‌ونہ‌ ق‍‌لبت‍‌و ب‍‌لرزونہ‌:)
چون میگه اگر خانوادت در جریان  نباشن  حتی با اینکه خیلی دوست دارم ترکت میکنم😭

بگو ب جهنم

کسی ک از الان داره شرط و شروط میذاره و میگه ولت میکنم بدرد جرز دیوارم نمیخوره

محو میشدی هه وقتی اسمت رو میزارن رو پسری که نه اصلا تو دوسش داری نا اون نمیری با کسی که دوسش داری ب ...

نگاه کن اینجا ایرانه ایران 

لس آنجلس نیس هر چقدر م تو پدر و مادر روشن فکری داشته باشی 

بازم باید جودی رفتار کنی که اونا میخوان وگرنه سرت رو سینته

اتفاقا پسره جوری بهم وابسته هست که اگر یه روز منو نبینه انقدر زنگ میزنه تا برم پیشش😅

عزیزم تقریبا همسن دخترمی،،فکر اینکه دخترم دوست پسر داشته باشه زجر اوره،،وقتی کارت از اساس اشتباهه چرا میخوای به مامانت بگی دخترجان واسه بودن با جنس مخالف خیلی بچه ای

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .

از من به تو نصیحت این رابطه رو تموم کن. اصلا پسره عالی ولی اخرش بهم نمیرسید.

منم همین کارو کردم با ی پسر دوس شدم که بهم گفت باید به مادرت بگی و منم گفتم 

اولش مامانم کلی چیزم گفت بعد پسره رفت خودش به مامانم پیام داد  مامانمم کلی چیزش گفت و تهدیدش کرد ولی من دوباره رفتم با مامانم صحبت کردم و قبول کرد اما شرط گذاشت برام که پیاماتونو بخونم و ...

تنها دلیل اینم که قبول کرد این بود که میدید پسره نمیزاره من اینستا داشته باشم.

خلاصه دو سال از اون رابطه گذشت و ما کات کردیم. الان پسره مامانمو مثل مامان خودش میدونه . مامانمم اونو مثل پسر خودش میدونه اما ما دیگه با هم حرف نمیزنیم.

اینارو بهت گفتم که بهت بگم هرچقدرم اون پسر عالی باشه اخرش تموم میشه.

من تنها شانسی ک اوردم پسر خوبی بود و سواستفاده نکرد و کلی هم کار خوب برام کرد حالا تو ک دیگه شناختی ام نداری. خوددانی عزیزم

محو میشدی هه وقتی اسمت رو میزارن رو پسری که نه اصلا تو دوسش داری نه اون  نمیری با کسی که دوسش ...

چطور با این سن به ازدواج فکر میکنی

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .