2777
2789

آقا پیج یه نفرو میزارم برید استوری هاشو ببینید بیاید درمورد صورتش و خودش نظر بدید

خودم نیستم خیالتون راحت اول نظر بدید بعد میگم چه نسبتی باهاش دارم

بزنید رو لینکی میزارم وارد پیجش میشید

فقط خواهشااا اصلا حرفی از این تاپیک بهش بزنید دور همیم دیگه یکم غیبت کنیم😁

همین تاپیکتو اسکرین میگیرم میفرسم براش😁

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه نازه دختره

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
استوری هایی که الان گذاشته ببینید

خب

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
نه بابا تبلیغ چیه به همه چی شک دارید بچه های نی نی سایت میدونن ایشون عشق قبلی نامزد من بوده دختره قب ...

عزیزم خب چرا  قبولش نکرده؟

یعنی دل نامزدت با اونه که الان ناراحتی

چون نامزدم بد دله اونم ظاهرا از همون موقع مدل بوده آره فکر میکنم هنوز دوسش داره😔

من بودم نمی تونستم با کسی که یکی دیگه تو دلشه باشم

بهرحال امیدورام تصمیم درست بگیری  

2790
2778
2791
2779
2792