2777
2789
عنوان

ماشین زدگی

1681 بازدید | 20 پست

من تو ماشین البته تو مسافت های طولانی بیشتر از دو سه ساعت حالم بد میشه البته شانسیه یه بار خوبه یه بار بد 

چند وقت پیش یه مسافت طولانی رو باید  میرفتم و چون خیلی وقت بود این کار رو نکرده بودم احتمال دادم که حالم بد شه پس رفتم قرص دیمن هیدرینات خریدم برای بار اول . 

نیم ساعت قبل از حرکت یکی خوردم و عالی بود اصلا حالم بد نشد 

فرداش که یه مسافت کوتاه بین شهری رو باید میرفتم دیگه قرص نخوردم چون مسیر کوتاه بود ولی تو راه احساس کردم حالم داره بد میشه همونجا یه قرص خوردم ولی اثر نکرد 

روز آخر که میخواستم برگردم نیم ساعت قبل یکی خوردم البته با شکم خالی چون استرس داشتم و یکم همینجوریش حالم بد بود نتونستم صبحونه بخورم و تا نشستم تو ماشین گلاب به روتون حالم بد شد و دیگه این دفعه بالا آورم بعد یک ساعت خیلی خیلی حالم خوب شد و دیگه اصلا بد نشد 

به نظر تون چرا اینطوری شد ؟ چون با شکم خالی خورده بودم و قبلش استرس داشتم و تلقین کردم ؟ 

بار دوم هم چون در حال حرکت خوردم اثر نکرد؟ 

الان مجبورم باز یه مسافت طولانی رو برم همش میترسم اثر نکنه هی میگم من نمیخوام برم😭 

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

اثر می کنه. همون موقع که حرکت کردی بخور و سعی کن بخوابی.

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شکم خالی نخور

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

من معده ام حساس و ظریفه و قرص رو نمیتونم‌بخورم ببخشید به شدت بالا میارم و از حال میرم و بی جون میشم و دستهام‌میلرزه و رنگم میپره . برای همین از ماشین فراری بودم . یکبار دکتر قرصی به اسم قرص ذغال تجویز کرد از داروخانه گرفتم و با ترس و لرز خوردم برعکس قرصهای دیگه که حالمو بد میکرد عوارضی نداشت و ماشین رو هم تونستم تحمل کنم 

بعد اون همیشه میگیرم