2789
عنوان

قسم دروغ

138 بازدید | 12 پست

سلام خانما اگر با کسی بحثمون بشه و کتاب دعا بیاریم جلوش و بگیم به این آیه ها حرفت دروغ و تهمت هست.در حالیکه میدونیم حرف طرف درست هست. 

اون دعا ها پا گیرمون میشه؟؟ 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

قسم دروغ گناه کبیره هست

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله بوده. 

این گناه بزرگیه فقط قسم دروغ به اسم خداست که درصورت دادن کفاره  بخشیده نمیشه و قطعا مجازات اخروی داره 

به هرحال برید از خدا بخواید ببخشیدتون و بگید دیگه تکرارش نمیکنید از اون فرد هم حلالیت بگیرید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
این گناه بزرگیه فقط قسم دروغ به اسم خداست که درصورت دادن کفاره  بخشیده نمیشه و قطعا م ...

بله درسته. 

اون فرد 15 سال هست که فوت شده😔😔

مادرم این قسم رو خورد و الان زندگیمون جهنم شده افتضااااااح 

من فکر می کنم بابت اون قسم بوده😭😭

بله درسته.  اون فرد 15 سال هست که فوت شده😔😔 مادرم این قسم رو خورد و الان زندگیمون جهنم شده ...

مگه اون قسم دروغ چه تاثیری رو زندگی اون فرد گذاشت؟؟

بله درسته.  اون فرد 15 سال هست که فوت شده😔😔 مادرم این قسم رو خورد و الان زندگیمون جهنم شده ...

بازم میشه براش صدقه داد و نماز خوند تا اینجوری حلالش کنه

مگه اون قسم دروغ چه تاثیری رو زندگی اون فرد گذاشت؟؟

تاثیری رو زندگی اون فرد نزاشت برادرم کار اشتباهی کرد اون فرد اومد به مادرم گفت و مادرم با اینکه در جریان بود اون قسم رو به دروغ خورد😔😔

الان زندگی منو خواهر و برادرام و مادر جهنمه آرزوی مرگ داریم. 

تاثیری رو زندگی اون فرد نزاشت برادرم کار اشتباهی کرد اون فرد اومد به مادرم گفت و مادرم با اینکه در ج ...

خدا اگه بخواد به خاطر قسم دروغ کسی رو‌مجازات کنه به همون اندازه مجازات میکنه نه بیشتر 

بعید میدونم‌ این اتفاقاتی که براتون افتاد به خاطر اون قسم باشه