من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
صد در صد نیس که ما همه تو هر ماه یه روز اوج داریم که اون روز تخمک بالغ ایجاد شده و بعد اون تخمک میاد داخل رحم اگه تو این روز اسپرم بگیره به خودش و توی دیواره رحم لانه گزینی کنه باردار میشیم اگه هم نه که نمیشه و بعد بقیه تخمک ها هم هی بزرگ میشن و میان تو دیواره رحم و دیواره زمخت رحم رو میریزن پایین و اینجوری پریود میشیم حالا اگه تو اون روز اوج اسپرم باشه داخل رحم یکی از اون اسپرما خیلی زرنگ باشن میرن داخل تخمک و با هم نیرن تو دیواره رحم خونه میکنن.اسپرم تا چهل و هشت ساعت فعاله ینی دوروز برا همین میگن کسایی که تایم تخمک گذاری رو نمیدونن(خصوصا کسایی که تنبلی تخمدان دارن) یک شب در میان اقدام کنن
🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
چشمت پرنور . بس ک این بچه شیطونه ،دارم گولش میزنم بیاد تو دلم 😄
ای جون دلم منم با اینکه نیس باهاش حرف زدم گولشم زدم بچه پررو دنبال بازیه سر نمیخوره بیاد تو بغل مامانش .به نظرت طبیعیه یا برم خودمو نشون روانپزشک بدم؟😅🤣
🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖