2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا امروز اقدام کنم میگیره؟

صد در صد نیس که ما همه تو هر ماه یه روز اوج داریم که اون روز تخمک بالغ ایجاد شده و بعد اون تخمک میاد داخل رحم اگه تو این روز اسپرم بگیره به خودش و توی دیواره رحم لانه گزینی کنه باردار میشیم اگه هم نه که نمیشه و بعد بقیه تخمک ها هم هی بزرگ میشن و میان تو دیواره رحم و دیواره زمخت رحم رو میریزن پایین و اینجوری پریود میشیم حالا اگه تو اون روز اوج اسپرم باشه داخل رحم یکی از اون اسپرما خیلی زرنگ باشن میرن داخل تخمک و با هم نیرن تو دیواره رحم خونه میکنن.اسپرم تا چهل و هشت ساعت فعاله ینی دوروز برا همین میگن  کسایی که تایم تخمک گذاری رو نمیدونن(خصوصا کسایی که تنبلی تخمدان دارن) یک شب در میان اقدام کنن

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
صد در صد نیس که ما همه تو هر ماه یه روز اوج داریم که اون روز تخمک بالغ ایجاد شده و بعد اون تخمک میاد ...

نه گلم اسپرم ۳ تا ۷ روز زنده س تخمک ۲۴ ساعت 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
نه گلم اسپرم ۳ تا ۷ روز زنده س تخمک ۲۴ ساعت 

اول ایجون به نی نیت و ان شا ا... به سلامتی بیادش

دوم من جایی خوندم دو تا سه روز هفت روز بعید میدونم 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
صد در صد نیس که ما همه تو هر ماه یه روز اوج داریم که اون روز تخمک بالغ ایجاد شده و بعد اون تخمک میاد ...

‌من ازفردای پریودم دوروز یکبار اقدام داشتم امروزم اقدام میکنم ممنون از راهنماییتون خیلی ب دردم خوردم عزیزم دعاکن

اول ایجون به نی نیت و ان شا ا... به سلامتی بیادش دوم من جایی خوندم دو تا سه روز هفت روز بعید میدونم ...

قربونت نی نی ندارم . ان شالله اونم ب وقتش میاد . 

من از دکترم پرسیدم چند جا هم خوندم  . بازم تحقیق کن 

‌من ازفردای پریودم دوروز یکبار اقدام داشتم امروزم اقدام میکنم ممنون از راهنماییتون خیلی ب دردم خوردم ...

چشم گلم من دعا میکنم شمام منو دعا کن ولی حس میکنم استرس داری از نوع صحبتت.بزرگترین مانع استرسه شد شد نشد ماه دیگه آخرش که چی میشه دیگه بالاخره.

ان شا ا... همین ماه هر دومون جواب بیبی چک و آزمایش مثبت به دست باشیم

قربونت نی نی ندارم . ان شالله اونم ب وقتش میاد .  من از دکترم پرسیدم چند جا هم خوندم  . ب ...

عوا آخه تو امضاتون نوشتید😅چشم حتما تحقیق میکنم بار

چشمت پرنور . بس ک این بچه شیطونه ،دارم گولش میزنم بیاد تو دلم 😄

ای جون دلم منم با اینکه نیس باهاش حرف زدم گولشم زدم بچه پررو دنبال بازیه سر نمیخوره بیاد تو بغل مامانش .به نظرت طبیعیه یا برم خودمو نشون روانپزشک بدم؟😅🤣

ای جون دلم منم با اینکه نیس باهاش حرف زدم گولشم زدم بچه پررو دنبال بازیه سر نمیخوره بیاد تو بغل ماما ...

کاملا طبیعیه .ما رو خل کردن 😄