2789
عنوان

اسنپ

41 بازدید | 1 پست

اصلا به مسافران خانم پبشنهاد نمی کنم .....اوایل خوب بود ولی من طی چندماه گذشته چندبارتجربه خیلی وحشتناک داشتم که ی باربا پشتیبانی تماس گرفتم به التماس افتادم تا وسط اتوبان پیاده شم راننده معتادو روانی بود لایی می کشید حرفهای رکیک می زد ...چون هرروزمی رم سرکارو میام چاره نبود.....و باردوم و بارسوم ....جالبه مثلا سرتوقف یا هرچی پشتیبانیش ده با زنگ می زنه و پیگی درخواست  راننده ش می شه ولی آخرین بارکه امروزبه پشتیبانی گفتم خیلی عصبانی شدم چرا پیگیرنمی شید و هرکسی راننده تونه با وقاحت  گفت درمورد این مسائل وظیفه نداریم به مسافرتوضبح بدیم ....هرکسی باهرماشینی پنج دقیقه ایی ثبت نام می شه ......البته که قطعا رانندگان درستکارو امن هم زیادن ولی اتفاق ی بارمی افته .....من که اینقدرنترس وراحت هم بودم الان ازهرراننده ایی می تزسم ....به هیچ وجه اسنپ رو برای خانمها توصیه نمی کنم ...خصوصا که پشتیبانیش فقط مسائل مالی براشون مهمه و امنیت و سلامتی مسافربراشون غالبا ارزشی نداره ....اگه اونهمه جیغ نمی زدم اون سری راننده پیاده م نمی کرد....اینقدر نعشه بود که .....اولش که ادم سوارمی شه فکرمی کنه خوب رانتده ست خسته ست یا ادم ارومیه وسط اتوبان می فهمی رانتده نعشه ست .....شرم برمدیران اسنپ که فقط دنبال درامدن و راننده رو ی عدم اعتیاد نمی فرستن 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
ناامن
2
100%
ترسناک
0
0%