2777
2789
عنوان

چالش خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 72 پست
من یه بار دلم سوخت گفتم امسال زود تر میرم که زن داداشا نخوان کار کنن گناه دارن تا چند وقت کم محلم می ...

من که دوس ندارم اینجوری...

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بیشترشون سالی یبارم استفاده نمیکنم فقط الکی میشورم

حیفه بابا نشور منم دقیقا برای همین نمیشورم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=227887842]من که دوس ندارم اینجوری...[/QUO  فکر کنم بد متوجه شدی عزیزم سه تایی باهم خونه مادرمو خونه تکونی میکنیم خونه منو که نمیان برا خونه تکونی اگه بهشون بگم بنده خدا ها میان ها ولی تا حالا ۷ بار اسباب کشی کردم هیچ وقت از هیشکی کمک نگرفتم چه برسه به خونه تکونی

[QUOTE=227887842]من که دوس ندارم اینجوری...[/QUO  فکر کنم بد متوجه شدی عزیزم سه تایی باهم خونه ...

اها من فکر کردم اول خونه مامانت بعد شما بعد اونا.. 

مامانت ک فرق داره بالاخره همه باهم باید تمیز کنن

باشه فقط من کمد دیواری خیلی کار داره انشالله که امروز تموم کنم

ان‌شاءالله 

من که الان پا میشم یکی از اتاق خواب ها که زیاد استفاده ای ازش نداریم رو تمیر می کنم با اینکه فکر کن ...

تا وقتی حالت خوبه کار کن هروفت نتونستی دیگه استراحت کن

الانم حسابی دمنوش و اینا بخور

منم خیلی انتحاری امروز از اشپز خونه شروع کردم

چون چالش از اتاقه بعد مرتب کردن کابینت ها میرم سراغ اتاق

تا وقتی حالت خوبه کار کن هروفت نتونستی دیگه استراحت کن الانم حسابی دمنوش و اینا بخور منم خیلی انتح ...

دو تا اتاق خواب ها رو اساسی تمیز کردم، شامپو فرش کشیدم، کمد ها و میزآرایشی رو اساسی تمیز کردم 

دو تا اتاق خواب ها رو اساسی تمیز کردم، شامپو فرش کشیدم، کمد ها و میزآرایشی رو اساسی تمیز کردم 

منم کل کابینت ها داخلش تمیز کردم وسایل اضافه رو پاکسازی کردم

اشپز خونه و خونه رو هم تمیز کردم

فردا میرم سراغ اتاق 

@nila1378 ‍ چکار کردی؟

اغا من دیروز اومدم کل اشپز خونه کابینت ها رو تمیز و مرتب کردم دستمال کشیدم ظرفا رو مرتب و تمیز کردم و دوباره جا دادم 

وسیله های اضافی رو پاکسازی کردم 

امروز میخوام برم سراغ اتاق ولی اول باید درسامو بخونم بعدا