2789
عنوان

دوستم

75 بازدید | 14 پست

می خوام واسه تولدش سوپرایژش بکنم 

پدر و مادر ازدواج کردن تو خونه پدر و مادربزرگ اش زندگی می کنه 

تو آرایشگاه هم کار می کنه 

تو مدرسه با هم همکلاسی هستیم 

حالا موندم چه کار کنم چه طوری کجا سوپرایزس بکنم 

خونش آخه تا حالا نرفتم 

تو آرایشگاه هم نمی دونم صاحب آرایشگاه اجازه بده یا نه

تو مدرسه هم اگه واسه زنگ نگارش یا ورزش باشه شاید بزارن ولی فقط در حد پخش کیک

بکشونش خونه خودتون سوپرایزش کن

یا برو دم در خونشون

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به یه بهانه ای بگو بیاد خونه شما اگه میتونی

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           

قرار بزار بیرون 

بعد بگو بریم کافه یه چی بخوریم قبلش هماهنگ کن کیک وبیارن

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

عیجانم .

تولدشون پر تکرار .❤

ببین کدوم معلمه پایه تره ( نگارش یا ورزش ) بعد سعی کن معلم ورزشه پایه تر باشه .😐😂

بعد زنگ ورزش بگو حالم خوب نیست میرم تو کلاس میشینم .

بعد برو تو کلاسو براش اوکی کن کلی سوپرایز میشه .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
بکشونش خونه خودتون سوپرایزش کن یا برو دم در خونشون

چه طوری بکشونمش خونمون ؟

دم خونشون که نمیشه باید برم تو ولی نمی دونم چه بهونه ای برم چون با مادربزرگش زندگی می‌کنه تاحالا خونش نرفتم

قرار بزار بیرون  بعد بگو بریم کافه یه چی بخوریم قبلش هماهنگ کن کیک وبیارن

اخه نه که هم درس خونه هم کلاس زبان می‌ره هم آرایشگاه کار می‌کنه زیاد بیرون نمیاد😢

چه طوری بکشونمش خونمون ؟ دم خونشون که نمیشه باید برم تو ولی نمی دونم چه بهونه ای برم چون با مادربزر ...

نم زنگش بزن بگو بیا کارت دارم یا فلان کار برام پیش اومده

اشکال نداره برو خب نمیخورنت که، بهونه نمیخاد

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

عیجانم . تولدشون پر تکرار .❤ ببین کدوم معلمه پایه تره ( نگارش یا ورزش ) بعد سعی کن معلم ورزشه پایه ...

ممنون آخه کیک رو کجا بزارم زنگ های نگارش و ورزش زنگ آخر هستن

اخه نه که هم درس خونه هم کلاس زبان می‌ره هم آرایشگاه کار می‌کنه زیاد بیرون نمیاد😢

حالا یه روز دیگه اصرار کن بیاد بیرون

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
ممنون آخه کیک رو کجا بزارم زنگ های نگارش و ورزش زنگ آخر هستن

رو میز معلم دیگه .

یا هر میزی ونینینینزکزکزکییوبوی بزار رو صندلی خودششششش .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
می دونم روز معلم 😂 از زنگ اول تا آخر آب میشه کیک

نه خب بزارش تو یخچال آبدار خونه . 😐🙂