2777
2789
عنوان

لختگی خون در رگ پا

1378 بازدید | 18 پست

سلام من یه ماه کرونا گرفتم از روز ۴ پاهام باد میکرد و کبود میشد و درد داشت سونو ازمایش رفتم میگ لخته نی ولی این وضعیت شدید تر داره میشه اخه چیکار کنم کسی بوده با این علایم؟؟ 

دروغ میگن .حتما پیگیری کن حتتتما

شوهره نمیبره دیگ میگ چیزی ات نیست ولی دو روزه هم رگ های بدنم برجسته شده هم قفسه ی سینم درد میکنه کار منم شده گریه چون اجازه نمیده خودم تنهایی برم دکتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهره نمیبره دیگ میگ چیزی ات نیست ولی دو روزه هم رگ های بدنم برجسته شده هم قفسه ی سینم درد میکنه کار ...

عزیزم شما علائمت خوب نیست خواهش میکنم برو دکتر.برو طب سنتی حجامت کن همون قسمت پاتو خون جمع شده توی رگ هات خواهش میکنم برو داداشم فردا صبح بخاطر بی احتیاطی دکتر و تشخیص اشتباه باید جراحی بشه بخدا دکترا بد شدن پیگیری کن.ببین حتی تاپیکم زدم برای داداشم..من میرم از دکترش شکایت میکنم😭😭😭

شوهره نمیبره دیگ میگ چیزی ات نیست ولی دو روزه هم رگ های بدنم برجسته شده هم قفسه ی سینم درد میکنه کار ...

به بابات برادری مادری ... زنگ‌بزن‌برو دکتر این مردا خیلی گاون ببخشید

برو حجامت ساقین داروی لخته خون از عطاری طب اسلامی بخر مصرف کن آویشن وعناب دم کن بخور داروی صاف کننده ...

سونو دادم با ازمایش میگ لخته نیست اتفاقا دکتر سنتی گفت از ساق پا و ی حجامت عام باید انجام بدم من میترسم 

سونو دادم با ازمایش میگ لخته نیست اتفاقا دکتر سنتی گفت از ساق پا و ی حجامت عام باید انجام بدم من میت ...

اصلا ترس نداره من همیشه میرم در حد اینه دردش که یه بچه کوچولو ناخن بکشه رو پات

عزیزم شما علائمت خوب نیست خواهش میکنم برو دکتر.برو طب سنتی حجامت کن همون قسمت پاتو خون جمع شده توی ر ...

امروز رفتم ازمایش دادم باز گفت چیزی نی پس این کبودی و ورم ها برای چی هست درد هم داره ساق پام