2777
2789
عنوان

از بس گریه کردم ...

324 بازدید | 12 پست

شبی دلم خیلی گرفته از همه چیز بیشتر به خاطر علاقه ای که به یه پسر دارم ولی عشق یک طرفه اس اون با یه نفر دیگه اس و اصلا به من توجه نمی کنه استوری میزارم می یاد مسخره می کنه میگه کم تر تیکه بنداز می دونم دارم خودمو کوچیک می کنم همه چیو کامل می دونم فقط نمی دونم چه‌ جوری به این موضوع پایان بدم خسته شدم از بس صبح و شب غصه خوردم اونم روز به روز خوش حال تر امشب دیگه طاقت نیاوردم بعد از چند هفته این بغضه ترکید

گریه در بعضی موارد باعث میشه سبک شی 

از محیط برنامه بیا بیرون

برای خودت مشغله درست کن مثلا خودتو درگیر درس و امتحان کن 

اینجوری انگار یه گوشه ای از ذهنت داریش اما پذیرفته ایش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا درکت میکنم عزیزم از گفته هات متوجه شدم باهاش وارد رابطه نشدی این باز خوبه من چی بگم که باهاش و ...

شما چی کار کردین تا تونستین این درد و کمتر کنین 

شما چی کار کردین تا تونستین این درد و کمتر کنین 

من نتونستم دردمو کمتر کنم😔بیشتر هم شده ،منو اونی که دوسش دارم همکلاسیم تازگیا متوجه شدم یکی از همکلاسیمون که دختر هس هی میره باهاش چت میکنه😔😔خیلی دلم گرفته خیلی هیچکسو ندارم دردی که تو وجودم دارم بگم😔

استارتر یه سر به تاپیکای قبلم بندازی میبینی مرده متحرک شده بودم ،اخر سر دیگه داروی ارام بخش گرفته بودم ،به خودم اومدم مشغول شدم ،نمیتونم توضیح بدم کامل ،فقط بدون الان کلی ادم زیر دستم کار میکنن و من کارافرین شدم ،وقت ندارم بش فک کنم ،میبینمش و بی تفاوت از کنارش رد میشم ،هیچ حسی بش ندارم ،فقط و فقط مال مشغلمه ،میخام بگم برا زندگیت تلاش کن و پیشرفت کن ،میبینی چطور بعدا همه برات دولا راست میشن اون که سهله ،ولی از چشمت میفته دیگه 

من نتونستم دردمو کمتر کنم😔بیشتر هم شده ،منو اونی که دوسش دارم همکلاسیم تازگیا متوجه شدم یکی از همکل ...

خیلی سخته دقیقا درکتون می کنم چی میگید چند روز پیش کرونا داشتم زیاد حالم خوب نبود از بس گریه کردم اکسیژن خونم افت کرد مجبور شدم بستری بشم

من نتونستم دردمو کمتر کنم😔بیشتر هم شده ،منو اونی که دوسش دارم همکلاسیم تازگیا متوجه شدم یکی از همکل ...

من هستم دوست داشتی شمارت رو تو خاص بده باهم در ارتباط باشیم کمکت میکنم خودت رو باور کنی و به اون دیگه فک نکنی

خیلی سخته دقیقا درکتون می کنم چی میگید چند روز پیش کرونا داشتم زیاد حالم خوب نبود از بس گریه کردم اک ...

اگه باهاش وارد رابطه نشدی سعی کن فکرتو مشغول کنی چون باز میتونی نمیگم کلا ولی باهاش کنار بیای 

من ۶ ماهه که باهاش کاتم البته به عنوان همکلاسی ساده چن باری حرف زدیم اونم فقط درمورد درس ولی من کنار نیومدم با این موضوع نتونستم فراموشش کنم فقط دروغ گفتم مگه میشه بایکی که بغلت کرده و بوسیده همکلاسی عادی شد😔😔😔