2777
2789
عنوان

همسایه پرووو😡😤

400 بازدید | 17 پست

همسایه طبقه پایینمون خیلی آدمای خودخواهین ب حدی ک  هیچ کدوم از ۳ واحدای دیگ باهاشون برخورد خوبی ندارن ما یه سالع اومدیم واقعا رعایت کردیم همه چی رو و میکنیم  ولی خودشون اصلا!زنش ک از ظهر اهنگ میزاره صداشم اونقد میده بالا راه پله ک هیچ تو خونه مونم صداش میاد یک سره هم صدای بحث کردنشون میاد فک و فامیلاشون هم ک میان خونش همش اشتباهی زنگ منو میزنن اونم تند تند شوهرشم انقد سیگار میکشه در دسشویی رو ک باز میکنم بوی سیگار میپیچه تو خونه نمیدونم کجا میکشه ک دودش تو دسشویی ما میپیچه شوهر من زیاد بهش محل نمیده بعد اون روز شوهرم گف ک جلوشو گرفته بعد گفته ک لطفا در اتاق و حالتونو ک میبندید یواش ببندید البته میدونم خونه زیاد عایق بندی و ایناش خوب نیس ولی رعایت کنید😑واقعا خنده داره حرفش همینطور ی چیز خاستع سرهم کنه بتونه تذکر بده حالا منم منتظرم باز بیاد بگ منم ۱۰ تا تذکر بدم بهشون ماشالا یکی دوتاعم ک نیس

‏علم بهتر است یا ثروت؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای از من که دیوانه است اومده میگه چرا پسرت صبح دیروز ۷ بیدار شده ۳ تا ۵ صداتون نباید بیاد زنش اومد ...

امان از همسایه بد

‏علم بهتر است یا ثروت؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده