2777
2789
عنوان

بتا پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم  رفتم ازمایش خداروشکر بتام شده ۸۹۰😍😍😍

خداروشکر عزیزم🥰🤲

انشاالله به سلامتی😍

میشه برای منم دعا کنی که این روزا رو تجربه کنم منم منتظرم ببینم این ماه چی میشه چند روز مونده به موعدم و نمیدونم چی پیش میاد🥲

علائمت چی بود؟

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
مبارکه.....واسه حال دلم دعا کن

الهی هرچی صلاح و خیرته پیش بیاد عزیزم...توکل کن ب خدا.... من سه ساله اقدامم ..این ماه تنها ماهی بود ک استرس نداشتم و سرگرم بودم

خداروشکر عزیزم🥰🤲 انشاالله به سلامتی😍 میشه برای منم دعا کنی که این روزا رو تجربه کنم منم منتظرم ...

چند هفته ای عزیز؟

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
خداروشکر عزیزم🥰🤲 انشاالله به سلامتی😍 میشه برای منم دعا کنی که این روزا رو تجربه کنم منم منتظرم ...

قربونت گلم انشالله هرچی خیره واست پیش بیاد 

مطمئن باش همه چی به وقتش  درست میشه ...

من دردسینه داشتم ب شدت 

به بو هم خیلی حساس بودم 

همین

قربونت گلم انشالله هرچی خیره واست پیش بیاد  مطمئن باش همه چی به وقتش  درست میشه ... من د ...

انشاالله..به امید خدا

یه ۳،۴ روزی هست معده ام درد میگیره وقتی غذا میخورم و خیلی اشتها ندارم و حالت تهوع دارم و گه گاهی دلم درد میگیره..نمیدونم علائمه پریه یا شایدم باردارم و دقیقا نمیدونم کی دورم تمام میشه یا ۳ روز دیگه یا ۸ روز دیگه🤷‍♀️

انشاالله..به امید خدا یه ۳،۴ روزی هست معده ام درد میگیره وقتی غذا میخورم و خیلی اشتها ندارم و حالت ...

و احساس میکنم دمای بدنم یهو میره بالا

قربونت گلم  ازمایش دادم بتام شده ۸۹۰🥺😍😍😍😍

بعد چند روز عزیزم؟

مبارکه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سلام عزیزم.. عذرخواهی میکنم میپرسم شما مشکلی داشتین برای بااروری؟ منظورم اینه ک چکار کردین پیش کدوم دکتر رفتین ؟! ما الان یکسال و نیمه اقدام می‌کنیم باردار نمیشم و نه من و نه همسرم هیچ کدوم مشکلی نداریم 

🥺🥺🥺دکترم گف توی ۴۸ تا ۷۲ ساعت باید دوبرابر شه

مال من تو حدودا ۵ روزی ۲۷۰ تا رف بالا

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟