2777
2789
عنوان

چقدر دنیا عجیببه‌..

395 بازدید | 24 پست

پارسال این موقع تو فکر این بودم که تو بهم پیام میدی یا نه! از سر صب تا شب اشک میریختم که برگردی و تو رفتی پشت سرتم نگاه نکردی از بی لیاقتیته والا :/

الان تویه همین روزا تو فکر اینم کراشم‌ چرا عاشقم نمیشه 😁 و از حسودی که پیج کاری یه دختر رو استوری کرده دارم می‌ترکم😂 واقعا گذر زمان عجیبه...

یه جمله به خود پارسال همین موقعم: ایقد گریه نکن کورمون کردی بدبخت قبری که بالا سرش گریه می‌کنی اصن توش کسی نی:/🥲

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سالته

۲۲

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
واقعا اتفاقای خیلی مهم زندگیم در گذشته به کتف امروزم نی

کاش همون موقع این رو بدونیم اونقدر نزنیم تو سر خودمون😂 هلاک شدیم بابا

کاش همون موقع این رو بدونیم اونقدر نزنیم تو سر خودمون😂 هلاک شدیم بابا

من الانا وقتی زیاد واسه یه چیزی ناراحت میشم

به خودم میگم گاوه گلم ، این چیزی که امروز داری خودتو واسش جر میدی ۶ ماه دیگه به هيچ جات نیست انقد خودتو پاره نکن 🤣🤣🤣

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
من الانا وقتی زیاد واسه یه چیزی ناراحت میشم به خودم میگم گاوه گلم ، این چیزی که امروز داری خودتو وا ...

حرفت خیلی حقه 😁😁😁😂😂😂

منم باید این جمله رو به خودم بگم کلیییی

من الانا وقتی زیاد واسه یه چیزی ناراحت میشم به خودم میگم گاوه گلم ، این چیزی که امروز داری خودتو وا ...

اینکه من 20سالمه و مامانم ناخواسته باردار شده 

و من خیلی ازین شرایط ناراحتم هم میگذره ؟؟

ینی ممکنه منم با این موضوع کنار بیام 

اینکه من 20سالمه و مامانم ناخواسته باردار شده  و من خیلی ازین شرایط ناراحتم هم میگذره ؟؟ ینی ...

معلومه

زن دایی من شرایط تو رو داشت الان خیلی خوشحاله که پسرش هم سنه خالشه 😂😂🤞

معلومه زن دایی من شرایط تو رو داشت الان خیلی خوشحاله که پسرش هم سنه خالشه 😂😂🤞

مجردم با این بچه میشیم چهارتا 

همه میگن خیلی سخته تو این شرایط چهارتا بچه خدا به دادتون برسه 

مامانم ناراحت خودم بدتر ازون 

حس میکنم زندگیم یجوریع شده دیگ خوشبخت نخواهم بود 😓

مجردم با این بچه میشیم چهارتا  همه میگن خیلی سخته تو این شرایط چهارتا بچه خدا به دادتون برسه&n ...

چه ربطی داشت ؟

@stm_nfs   ایناش 🥺🥲

جذابه

خداییش ب چهرش نمیخوره فق با یکی باشه البت اگ مجازیینا اگ رفتامد دارینو میدونی عاشقتع خب لابد کاری باری جیزی داشته ک رف یهو

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜