2777
2789
عنوان

شدم کزت فامیل

133 بازدید | 13 پست

اوایل همه چی خوب بود. کار میکردم اونا هم به به چه چه می گفتن. منم فک میکردم عروس خوبی هستم لابد. الان یه جوری شده که اگه دور هم جمع بشیم و من مثلا یه گوشه نشسته باشم براشون عجیبه و خیلی راحت خواهر شوهر و مادر شوهرم صدا می کنن بیا اینو ببر اونو بیار اینو بشور اون کارو بکن و...در صورتی که جاری و خواهر شوهرها و بقیه همه نشستن و خانومی میکنن. چه جوری خودمو نجات بدم از این وضع...زبون جواب نه دادن ندارم اما دیگه تحملش سخت شده برام...خیلی ناراحتم

پا نشو

نکن

لبخند بزن هرچی گفتن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهرم هوای عروس خودش رو داره اما من باید پا شم بچرخم براش کار کنم. نمی دونید چقدر دلم گرفته از ...

تنها راهش اینه هرچقد صدات زدن اینجور مواقع توجه نکنی من یکی از اشناهام اینجوریه حرص همه روهم در اورده

یه مدت خودتو بزن به پا درد

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

اول پیش یه مشاور خوب متخصص برو مشاورخاتواده ومهارت نه گفتن و...رو بیشترکن درخودت

نمیتونی یه دقعه عوض بشی  کم کم انجام بده تابازخوردهاکمتربشه وکمتراذیت بشی 

واینکه گذشته هاگذشته   همین که قصد تغیر داری مهمه

وحواست باشه افراط کردی دچارتفریط نشی وازون وربوم نیفتی 

خواهر شوهرم هوای عروس خودش رو داره اما من باید پا شم بچرخم براش کار کنم. نمی دونید چقدر دلم گرفته از ...

وقتز خودشون نشستن وبهت کارگفتن  بگو عزیزم من خسته ام  خودت برو 

بازم میگم توباید بری پیش مشاور تاباکمترین ریسک ۷ودتوتعییر بدی اینطورنمیشه

اول پیش یه مشاور خوب متخصص برو مشاورخاتواده ومهارت نه گفتن و...رو بیشترکن درخودت  نمیتونی یه د ...

ممنون از حرفاتون

آره خودمم فک میکنم تنهایی از پس این موضوع برنمیام. انقد احساس فشار و تحقیر میکنم که شب ها تا دیر وقت خوابم نمیبره

ممنون از حرفاتون آره خودمم فک میکنم تنهایی از پس این موضوع برنمیام. انقد احساس فشار و تحقیر میکنم ک ...

عصه نخوراصلا 

سعی کن پیش یه مشاور خوب بری نه ازوناکه  ادمو بیشتر حرص میدن و زندگی روبهم میزنن