2777
2789
عنوان

بازی کنیم

81 بازدید | 9 پست

عکس چت با آخرین کسی که بهش فکر کردین 

اگر هم کسی نیست

عکس چتتون با دوستتون

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

چشم الان میزارم 

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست صمیمی یا معمولی؟؟

تاپیک های سم تگم کنید🤓🤓دوست عزیز اگه ریپ میزنی و جوابت و نمیدم معنیش این نیست که کم آوردم من زبان حیوانات رو بلد نیستم☺😉آرسامم:برادر کوچکم صمیمانه دوستت دارم مرا ببخش برای همه زمان هایی که زیر پتو با گوشی بازی مورد علاقه ات را بازی می کردم و به تو میگفتم خوابم😂😂امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی دوست دارم مرد کوچک من🤴💙سعی کن همیشه شاد باشی و همیشه خدارو شکر کنی🥰💚مثلا برای غذایی که خوردی🍕لباسی که پوشیدی👗زندگی که داری😇واسه همه چیز همیشه دعا کن😍وایستا تو بله خود تو یه لبخند بزن اینجوری😁😁آفرین الان خیلی خوشگل شدی😍پس دوست خوبم سعی کن همیشه شاد باشی😘به یاد داشته باش که من دوستت دارم🥰🥰

آخرین کسی ک بهش فک کردم ممنوعه هست،نمیتونم پیام بدم....

یکی دیگه میزارم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

🤭این برای چن وقت پیشه 

چون الان سربازیه آخرین چت واسه چندماه پیشه

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

خودم😂❤

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
دوست صمیمی یا معمولی؟؟

فرقی ندار