2777
2789

تخفیفات ویژه نوروزی .محصولات ارایشی بهداشتی مراقبتی پوست ومو بابرند (لدورا ،،هلث نوشن)به همراه هزینه پستی رایگان سفارشات شما..فقط تااخراسفند ماه.اقاجانی

برای ثبت سفارش ودریافت مشاوره رایگان پوست ومو باشماره ۰۹۱۶۲۰۳۶۹۸۴درتماس باشید ویادرواتساپ تجاری همین شماره پیام بگذارید

برای اطلاع از محصولات بالینک زیرواردپیج اینستاگرامی من شوید🙂https://www.instagram.com/p/CYjlAsnoNy3/?utm_medium=copy_link

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بازار مگه چنده

من اطراف تهرانم حدود ۴۰۰ خریدم گفت به ششصدم میرسه!

از شهرستان بابام اینا خریدم ۳۱۵ اونم پسته خام

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من اطراف تهرانم حدود ۴۰۰ خریدم گفت به ششصدم میرسه! از شهرستان بابام اینا خریدم ۳۱۵ اونم پسته خام

دوست داشتین از ما هم خرید کنید انشالله مشتریمون 

بشین و ما رو به دوستانتون معرفی کنید

سلام عزیزم،نحوه ی  پرداختش رو میگین لطفاً

سلام عزیزم تو واتساپ پیام میدید...خواستین قبض مشتری هم می فرستیم براتون پرداخت میکنید در سریعترین زمان ممکن براتون پست میکنم