2777
2789
عنوان

اهای مسلمونا یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 37 پست
میدونم چقد سخته میفهممت دایی منم ورشکست شده حکمش در اومده یک سالو نیم زندان و پرداخت بدهیاش دیشب گفت تا یه ماه دیگه میره زندان خیلی ناراحتم واسه داییم خیلییییییییی
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
خدا صبرت بده ستیا و سلامتی کامل مامان دو خدا سلامتی به گل پسرت بده ان شاالله عزیزم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ستیا مشکلات مالیتون حل شه ان شاالله خواهر رز خیلی سخته ... یه چیزی میشنوین اما توی اون موقعیت قرار گرفتن وحشتناکه
اره ما فقط شنونده ایم بیچاره داییم مطمئنم همین که بره زندان زن داییم طلاق میگیره مهرشو میذاره اجرا
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
هاراجان همه الان مشکلات دارن اگه بخوام بگم که خیلی زیاده ازقلب عمل کرده ی باباومامانم بگم یاازشوهرمعتاده خواهرم که سره کارنمیره خواهرم اومده خونه بابام طلاق بگیره یاازنامزد ناسازگاره داداشم که رفته شکایت کرده دروغی که داداشم کتکش زده ودیه ومهریه میخواد هرچی میگم بازم هست بخدا خیلی سختمه وقتی میرم خونه مامانم ومادرم میشینه گریه میکنه ازغصه کاری هم از دستش برنمیاد
رز جان خدا خودش داییت رو از این مخمصه نجات بده ستیا عزیزم چی بگم دلم گرفت برات خدا خودش کمکتون کنه هیچ وقت غم پدر مادرتو نبینی