2777
2789
عنوان

اهای مسلمونا یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگار مامانم اینا تو یه روز چهلتا واقعه خوندن هر روزم میخونه یس هم میخونه اصلا دائم الذکر شده یس و واقعه رو از حفظ میخونه امروز داشت میگفت نمیدونم مشکلمون چیه که دعامون بی استجابت میمونه
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
پرپین خواهرم ان شاالله این بلا سر هیچ کس نیاد اما از لحظه ای که اومدم خونه دلم یک لحظه اروم نیست
سامیت هر چی داشتن فروختن خدا خیر بده شوهرمو چقدرم اون بهش کمک کرد ... خونه دارن اصلا مشتری براش نمیاد ... خیلی وقته واسه فروش گذاشتن خبری نیست
ممنونم مامان دو ستیا امشب میخوام نماز شب بخونم ... اگر تونستم تا خود صبح التماس خدا کنم دلم داره میترکه از غم بابام چقد تو خودش ریخته
امروز طلبکارپدرشوهرم باماموراومده بود دم درشون ماهم مثل شماییم باغ پدرشوهرم فروش نمیره انگارطلسم شده طلاهام نداریم بفروشیم خلاصه خیلی دستمون تنگه ویکی دوهفته دیگه هم نینیم دنیا میاد حتی خرج بیمارستان دولتی روهم نداریم[smiley]l
ستیا عزیزم چقد سخت خدا انشاالله به هممون کمک کنه خدا یه راه حل جلو پاتون بذاره گلم ان شاالله قدم نینیت خیره
ای وای ستیا جان ناراحت شدم ان شاالله نینی به سلامتی میاد و با خودش یه دنیا برکت میاره بچه ها من چون بچه مریض دارم همیشه میگم کاش مشکل مالی داشتم ولی پسرم در سلامت کامل بود این رو میگم که قدر سلامتی رو بدونید مسائل مالی حل میشه نگران نباشید
منم روزی هزاربار شکر میکنم که حداقل بیماری نداریم ولی خیلی ازگرفتاریهای مالی مریضی میاره علی الخصوص برای مردها که همه چیزو تو خودشون میریزن یک ماه پیش ازفکروخیال یه طرف صورت شوهرم فلج شده بود انقدردکتربردیم تابهترشده توروخدا برای ماهم دعاکنید هاراجون خیلی خوب درکت میکنم من خیلی ناراحت شدم سره فشارمالی که بهمون وارد شده