2777
2789
عنوان

کمک...

40 بازدید | 2 پست

بچها یه موضوعی دارم میخام بهتون بگم من ۲۰ سالمه سال۹۹ با یکی اشنا شدم که از طریق فضای مجازی کلا معروفه (اگه اسمشو بگم میشناسینش )تو فاز عشق و عاشقی بودم وفکر میکردم که باهاش ازدواج میکنم چون اعتقاد خدا هر ناممکنی رو ممکن میکنه و حتی دعا کردم ولی باهاش درارتباط نبودم و راهمون دوررر. بعد شش ماه بالاخره فهمیدم که تازه ازدواج کرد و من شکست عشقی خوردم و گریه کردم و اعصابم خورد شدم ولی خداروشکر حالم خوب شده و الان که بهش نگاه میکنم اصلا برام مهم نیس وخداروشکرررر. بعد یه مدتی بازم با یه اقایی اشنا شدم که تو فضای مجازی معروفه و خیییلی خوشم اومد ازش نه مثل اولی ولی نمیدونم تو رابطه‌اس یا نه و معروفه(اگه اسمشو بگم میشناسینش😅) خوشم اومده ازش هم تیپش و همه چیش البته تو فضای مجازی اینشکلی میبینمش تو واقعیت نمیدونم.  اینو هم  بگم از سر احساساتی بودن یا هیجانات دوران نوجوانی نیس مثل دختر نوجوانا فکر کنم و الکی کراش بزنم ولی بازم نگرانم که تو رابطه‌اس و نفهمم اگه بفهمم بهتره حداقل خیالم راحت شه و ازش بگذرم بنظرتون چکار کنم فراموشش کنم یا بسپارم به خدا؟ خدارشکر به خدا اعتقاد دارم و ایمان دارم حتی سعی کردم از طریق قانون و جذب و اینا فکر کنم که بتونم جذبش کنم (البته از نظر قیافه خودمو لایق اون میدونم😅)و کلا پولدار و عالیه تو نگاهم. نظرتون چیه هر نطری دارین بگید لطفت نگید که نمیشه و تو کجایی و اون کجا یه نظر منطقی بگید فراموشش کنم و بچسبم به رشد و پیشرفت خودم یا چی؟؟ممنون که خوندین🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.