2777
2789
عنوان

قانون جذب

139 بازدید | 15 پست

دوستان میشه لطفا هرچی از قانون جذب بلدید حالا هرچی باشه بگید🤗

باقانون جذب میشع شخص خاصی رو جذب کرد؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

ای کاش میشد نی نی سایت وویس میداد

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من انقدر به کراشم فکر کردم اومد بهم ابراز علاقه کرد

یه مدت تو رابطه بودیم

ولی نرسیدیم به هم..

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

اییییییییییییینقدر بهش فکر میکنی که کائنات دوزاریش جا بیفته و دقیقا برعکسشو بذاره سر راهت   

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
منهمش خودمو با اون فرد خیالی ایده آلم تصور میکنم باهاش زندگی میکنم لعنتی جذب نمیشه🤕

جذب میشه نترس حوصله داشته باش🤣🤣🤣من اینکارو کردم وای فکرش رو بکن به غلط کردن افتادم جوری جذبم شد و بهم توجه میکرد که حتی اگه دوست صمیمیم هم به شوخی منو میزد اون دعواش میکرد🤣🤣🤣🤣

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
جذب میشه نترس حوصله داشته باش🤣🤣🤣من اینکارو کردم وای فکرش رو بکن به غلط کردن افتادم جوری جذبم شد و ...

به منم یاد بده تپلی   

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
به منم یاد بده تپلی    

تپلی؟😂 

کاری نداره که فقط بهش فکر کن و با خیالش زندگی کن نه تنها فقط واسه یه شخص خاص بلکه واسه موفقیت هایی که دوست داری بدست بیاری با فکر و خیالش زندگی کن و در کنارش تلاش داشته باش باور کن نتیجه میده چون خودم تجربشو دارم

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
تپلی؟😂  کاری نداره که فقط بهش فکر کن و با خیالش زندگی کن نه تنها فقط واسه یه شخص خاص بلکه واس ...

عزیزم آخه خودم بدجور تپلیم   

آخه عشخم هرچی فکر میکنم بهش کمتر بدستش میارم