2777
2789
عزیزم مهم شعوره که تو نداری گمشو از تایپک سرورا بیرون 

چرا به هم توهین میکنین؟ بدون توهین نمیتونین پست بذارین؟ قطع میشین ادامه بدین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ماکه میدونیم قهرمانیم تایپکو ببند که اینا بی احترامی نکنن

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشته من ی الاغم من ی لجنم من ی کصافتم من ی شغالم اینا رو پیشونیت بودااااا واسه من ک ن ...

حالا ببینین میتونین واسه استقلال کاربریتون رو از دست بدین یا نه منتظرم اینجا

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

کدوم جام و دارین نشون بده نکنه همون قهرمانی امجدیه ست🤣😂

خب تقصیری ام نداری فوتبالی شدنت همزمان با دوران مسعود بوده فک میکنی قبل سال ۹۵ اصن فوتبال نبوده😔😂

همون کلمه امجدیه رو از لنگیا بردارن نصفشون قدرت تکلمشونو از دست میدن

استقلالی ام و استقلالی خواهم ماند:) ک خ پ ت😔😂
نبندم چی؟

ثمین جون این حرفا واسه ت زوده به خدا

منم حالتو ندارم

همینو بدون هیچکی از نامزد من عاشق تر نیست ک هفت سال ب پام بشینه:/

دهن کثیفتو ببند

اینقد خوبن خانواده نامزدم ک تا حالا ی حرف ی داد هیچی ب من نگفتن

مث تو دهاتی نیستن ک فرهنگ دارن

ت هم گریه نکن شوهرت طلاقت داد بازم واست پیدا میشه کوشولو

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
اره همین۴ من اون جهرمی رو تو توییتر ب چالش کشوندم تو ک دیگه جای خود داری ممروضو💔😂

جهرمی هم شده بود خار چشتونااااا :)))))))))) هارید خب :*

“آن‌ها آدم را جوری بار می‌آورند که خیال کنی تغییر، غیرممکن است. جوری بارت می‌آوردند تا از تغییر بترسی و همیشه به آن بدگمان باشی. چون در مغزت فروکرده‌اند که هر تغییری، فقط وضع را بدتر می‌کند… اما با تمام آن استبداد و آن کشتار و آن همه ناامیدی که حتی بیشتر از اکسیژن در هوا بود، آن‌ها رفتند، ما ماندیم و حتی خندیدیم.”🌱
حتأ انفدر بیشوعوری که به دهاتیا بی احترامی میکنی منکه خو‌دم شهریم ولی خوب انسانم به همنوع خودم بی اح ...

اره دیدم الان چقد ک توهین نکردی

ی کلاس فوق‌العاده زبان و املا فارسی برو

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
ثمین جون این حرفا واسه ت زوده به خدا منم حالتو ندارم همینو بدون هیچکی از نامزد من عاشق تر نیست ک ه ...

کل کل کنیم این حرفا چیه؟

جنبه داشته باشیم 

استقلالی ام و استقلالی خواهم ماند:) ک خ پ ت😔😂
دهاتی شرف داره ب صدتا مث تو 

دهنتو ببند بحث ما ی چیز دیگس