2777
2789
عنوان

آیا یه مرد باید اینو بگه؟یا حال بهم زنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 19 پست
با مرد و زنش کار ندارم اول که خود آدم باید بدونه انتظارش از اون رابطه چیه و تا کجا پیش بره این مرد ک ...

ما یه رابطه مداوم و جدی میخوایم ولی نمیدونم تهش بزنه زیرش یان 

ینی روانیه به نظرتون؟ رنجش روانی متوجه نشدم دقیق ینی چی ممکنه مثلا فشار روش باشه که بخواد رو بقیه خالی کنه؟

متاسفانه دوستش دارم فقط یه جوری باید خودمو نجات بدم و احساسات کنار بذارم 

ما یه رابطه مداوم و جدی میخوایم ولی نمیدونم تهش بزنه زیرش یان  ینی روانیه به نظرتون؟ رنجش روان ...

نه همه ما ممکنه که رنج داشته باشیم چه از نظر روانی چه جسمی حالا ممکنه طریقه نشون دادنش متفاوت باشه اصلا منظورم اون روانی که شما فکر میکنید نبود😅 ما که در شرایط شما نیستیم درکی هم که داریم ممکنه وابسته به تجربه ها و دید خودمون به زندگی شخص خودمون باشه و برای زندگی شما صدق نکنه ولی در کل باید حواسمون به رفتار ها طرف مقابل باشه و از کنار هر رفتار سرسری نگذریم که بعد اگه به مشکلی برخوردیم نگیم منکه این رفتار را دیدم چرا همون موقع کاری نکردم و در کل به نظر من عیب جویی چیز چندان خوبی نیست و اینقدر کنکاش در رابطه ای که تموم شده و در پایان برای ازدواج هم احساسات را درنظر بگیرید و هم عاقلانه و منطقی تصمیم بگیرید ، آرزوی خوشبختی براتون دارم🌷🧡

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زور داره خیلی ادم‌عصبی میشه  رابطه ج داشته؟یا فقط دوست دختر؟

چند وقت دیگه نحوه ارضا کردن دوست دخترای قبلیش فرم خصوصی بدنشونم با جزئیات برات میگه بی شخصیته  جدا شو 

هیچکس درخواست دوستی نده