2777
2789
عنوان

براش چی بخرم؟

233 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من با شوهرم خیلی اختلاف و مشکل دارم 

حالا حدودا۲ماهه دیگه تولدشه منم پول دارم 

قصد داشتم براش تولد بگیرم و یه کادوی خوب بخرم در حد دومیلیون 

ولی امروز باخودم گفتم وقتی میتونم یه تولد ۲ نفره و یه کادوی ساده در حد ۲۰۰یا۳۰۰ بخرم یا اون کارو کنم

یکم سک ب دلم افتاد 

بنظرتون چیکار کنم ؟ 

آخه اون مناسبت ها براش مهم نیست حتی برا ولنتاین هیچی برام نخرید برا تولدمم گیسو گل و کادوش در حد کلا فوقش ۹۰۰ شد 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

نمیدونم واله،من خودم اخلاقی که دارم اینه که برای این چیزا برا عزیزام تاهرچی دارم مایه میزارم😕شایدم اشتباه باشه ولی اینجوری خودم ازته دل راضیم ،تاجابی که بتونم براش چیز خوب میگیرم ،،حالا بستگی به خودتم داره 

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به مناسبتا اهمیت نمیده و خرجت نمیکنه با پونصد نهایت یه تومن جمعش کن. بقیشم خرج خودت کن

اره خودمم همین فکرو میکنم 

ولی عذاب وجدان گرفتم

آخه برای خرید خونه سنگ تموم میذاره 

ولی هیچ پولی ب من نمیده 

خودم کار میکنم 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
دومی

بنظرت ضایع نیست؟ آدم متوقعی نیست اما میگم نکنه ناراحت بشه؟!

خب اون یه تومن خرج کرده تو دوتومن عیبی نداره ک 

ن هیچ عیبی نداره بحث پولش نیس

نمیدونم ارزش و داره یا نه 

آخه خیلی زبونش تلخ و اذیتم میکنه 

با خرج زیاد ِ تو رام نمیشه ...معمولی بگذرونش

کامنتت منو ب فکر فرو برد 

چ قشنگ گفتی 

واقعا ؟ دستت درد نکنه 

ن هیچ عیبی نداره بحث پولش نیس نمیدونم ارزش و داره یا نه  آخه خیلی زبونش تلخ و اذیتم میکنه&nbs ...

پس نکن منم کردم پشیمون شدم فقط خرج الکیه در همون حد ک خودت گفتی براش بگیر 

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
بنظرت ضایع نیست؟ آدم متوقعی نیست اما میگم نکنه ناراحت بشه؟!

اصلا ضایع نیست تازه تولد دونفره بهتر هم هست در مورد قیمت کادو هم بهتره همیشه ارزونتر از اون بخری یا هم قیمت باهاش 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
اصلا ضایع نیست تازه تولد دونفره بهتر هم هست در مورد قیمت کادو هم بهتره همیشه ارزونتر از اون بخری یا ...

صحیح. من میخواستم قبلا سوپرایزش کنم و چندتا مهمون دعوت کنم و براش یه هدیه چند میلیونی بخرم 

امروز از خواب بیدار شدم توفکررفتم پشیمون شدم 

حالا قصد دارم یک کیک کوچیک با چند تا شمع و یه کادوی کوچولو ی فانتزی بخرم .دوتایی. بی مهمون. خوبه؟ نهایتا حدود ۴۰۰ فکر کنم خرج همش بشه

صحیح. من میخواستم قبلا سوپرایزش کنم و چندتاشون دعوت کنم و براش یه هدیه چند میلیونی بخرم  امروز ...

خوبه عالیه هم رمانتیک میشه هم براش بیش از حد مایه نمیذاری وقتی اونم همین کارو میکنه درواقع دومنظورس بعدا هم حرص نمیخوری بگی من فلان کارو کردم اون اینطوری جوابمو داد هم راحتی هم راضی

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود