2777
2789
عنوان

چکار کنم مشتری داشته باشم؟

457 بازدید | 20 پست

مژه کارم

اون اولا ک مدل میزدم انقد سرم شلوغ بود ک وقت سر خاروندن نداشتم میومدم خونه عین جنازه ها بودم

ولی الان با اینکه دم عیده یه دونه هم مشتری ندارم 1 هفتس خبری نیست

اینهمه اجاره صندلی و فلان هیچی به هیچی

150 تومن برای والیوم و کلاسیک زیاده؟؟؟؟ 

بخدا بهترین چسبو خریدم 8 هفته ماندگاریم داره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

(لطفا برام گزارش نزنید اگه مشکلی دارید بگید حذف میکنم . من به این کارم واقعا احتیاج دارم)

با اجازه سلام دوستان

من به تازگی پیج کیف و کفش زدم

برای دیده شدن نیاز به حمایت(فالو و لایک ) تک تک شما عزیزان دارم . 

اگر نیاز به خرید هم ندارید مهم نیست فقط در حد فالو ولایک کمک خیلی زیاد به من میکنید .

در ضمن به قیمت های عمده میفروشیم 

اگه افتخار میدید به فالو کردن پیج بنده بهم اطلاع بدید

https://www.instagram.com/boutik_shose

پیج بزن 

آخه نمونه کارام خوشگل نیستن منظورم خود کار قشنگه هااا 

ولی بلد نیستم مثل این پیجا عکس بگیرم خوشگلش کنم فتوشاپ متوشاپ

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

روش تبلیغ یادم بدید😢

استوری بزار ک چون نزدیک عیده تخفیف خوردع 

یه پیج بزن ب دوستان و اشنایان بگو تگت کنن فالورات زیاد شن 

اگه شهرتون کانال خبری داره یه ۲۰ تومن بدی تبلیغتو میزلرن

چرا مشتریتو از دست دادی؟ مطمینی‌ کارت خوبه؟ 

عشقم من تازه 1 ماهه شروع بکار کردم یعنی اون مدلا هنوز وقت ترمیمشونم نشده ک. بیان😂

ولی همین ک آگهی برای مشتری گذاشتم کسی نمیاد

برای مدل شدن میان میگن رایگان مدل میشیم

آخه نمونه کارام خوشگل نیستن منظورم خود کار قشنگه هااا  ولی بلد نیستم مثل این پیجا عکس بگیرم خو ...

میتونی با افکت عکس بگیری یا تو پیجت مسابقه بزاری ک کسایی پیشت مژه کاشتن عکسشون بفرستن بعد تو ب بهترینشون یه کاشت مژه رایگان هدیه بدی 

اینطوری پیجتم دیده میشه

انشالا مشتری میاد . مردم بیشتر درگیر مریضی هستن . تو باشگاه ما بالای بیست نفر بودیم شنبه هفت هشت نفر بودیم . که منم مریض شدم و دیگه نرفتم . خیلیا درگیرن . انشالا اوضاع خوب میشه و همه شغل ها رواج پیدا میکنه . کلا اخلاق و کار خوب بهترین تبلیغ واسه کارته عزیزم

استوری بزار ک چون نزدیک عیده تخفیف خوردع  یه پیج بزن ب دوستان و اشنایان بگو تگت کنن فالورات زی ...

روش خوبیه

انشالا مشتری میاد . مردم بیشتر درگیر مریضی هستن . تو باشگاه ما بالای بیست نفر بودیم شنبه هفت هشت نفر ...

بخدا من انقد رفتارم خوبه اصلا تعریف از خودم نمیکنم کارمندایی میومدن پیشم که انقد خسته بودن نا نداشتن انقد میگفتم میخندیدم که همونا آهنگای شاد میذاشتن قر میدادن

میتونی با افکت عکس بگیری یا تو پیجت مسابقه بزاری ک کسایی پیشت مژه کاشتن عکسشون بفرستن بعد تو ب بهتری ...

دارم سکته میکنم🤐اینهمه وسیله خریدم مونده رو دستم