2777
2789
عنوان

تلافی

146 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها،من دماغم رو عمل کرده بودم و کلا همیشه آرایش میکنم، مادرشوهرم برگشت گفت توی جمع خواهراش که آره بعضیا میرن دماغ عمل میکنن تا خوشگل شن و کلی هم آرایش میکنن اخرشم که هیچی نمیشن. منم اونجا جوابی ندادم.

الان دختر خودش هم رفته چشماش رو عمل کرده ،دوس دارم یه چیزی منم در جواب این حرف بهشون بگم،شما پیشنهادی ندارید؟

چشاشوواسه چی عمل کرده؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوست عزیز!

عزیزم تو نباید دیگران رو مسخره کنی یا تیکه بندازی این رو خودت که از من بزرگ تری باید بدونی!تو نیاز نیست کاری کنی دنیا گرده میچرخه

به گردش زمین اعتقاد داشته باش خدا میبینه و تلافی میکنه

لیزیک

فکرکردم چپ بوده مادرش احتمالاازدخترش خوشگلتری چشم دیدنتونداره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اون که اره عزیزم،ولی کلا خیلی تیکه میندازن و من اون لحظه جواب نمیدم یعنی مخم نمیکشه

بسپارش ب خدا زیادم دیدی تیکه میندازن نروخونشون

مشکل تو با مادرشوهر به اون دختر بدبخت چه ربطی داره؟!

در ضمن اون عمل برای سلامتی چشماش بوده نه زیبایی، چه تیکه ای میتونی در این باره بهش بندازی؟!

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)