Elixir_ اگر بمانی،غزل غزل ترانه لبخند به پایت می ریزم، پرده ی حسرت از دلت بر می کنم، بـرف بـی صـدا میـبارد، دردانه ی من، بمان تا رسم پذیرایی از تقدیر را به جا آوریم.. به جای شکستن پای دخترا ب پسرا درست راه رفتن یاد بدید.. پـْاک زنـدگـی کـن.. به جهانی ندهم گوشه ی از تنهاییم را..♡کلَمه ها آدمْ میکُشن،،. یا اباعبدلله آرامش دلم باش☆
من مامانم مثل شوهر تو، هرکاری میخوام بکنم میزنه تو ذوقم، خیلی اذیتم میکنه خیلی، همش کارم اشک ریختنه
Elixir_ اگر بمانی،غزل غزل ترانه لبخند به پایت می ریزم، پرده ی حسرت از دلت بر می کنم، بـرف بـی صـدا میـبارد، دردانه ی من، بمان تا رسم پذیرایی از تقدیر را به جا آوریم.. به جای شکستن پای دخترا ب پسرا درست راه رفتن یاد بدید.. پـْاک زنـدگـی کـن.. به جهانی ندهم گوشه ی از تنهاییم را..♡کلَمه ها آدمْ میکُشن،،. یا اباعبدلله آرامش دلم باش☆
ثچقراره امشب برم خونه بابام خجالت میکشم حس میکنم همه با نگاشون تحقیرم میکنن .....
اولین بارشه یا کلا همینه؟
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓