2777
2789
عنوان

میکروب معده کمک☹☹☹

2650 بازدید | 37 پست

سلام تو نمونه برداری معدم گفتن میکروب معده داری

دکتر یه دارو ناشتا و قبل از شام داد ، بعد صبحانه و شام هم دوتا آموکسی سیلین ، یدونه کلاریسین دوتا بیسموت الان سه روزه دارو میخورم احساس میکنم اسید برمیگرده تو گلوم خیلی حس بدیه تک سرفم میگیره ، انقدر بدم میاد از این حالت انگار اون ته ته حلقم یه جوریه از عوارض قرص هاست؟ 

از بیسموت میتونه باشه این قرص رو اولین باره میخورم فقط بقیه رو قبلا هم خوردم و اذیتی نداشته.

اگر این حالتم از میکروب باشه چرا سه روز قبل و قبل از شروع داروها نبود.

تو روخدا اگر کسی تجربه داره کمک کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان هلیکوباکتر باعث تشدید علائم ریفلاکس میشه کپسول امپرازول ی دونه صبح تیم ساعت قبل صبحانه  ...

امروز این حالتم تشدید شده کلافم کرد🥺🥺🥺

انگار اسید و بوی اسید و بخار و گاز اسید داره میاد بالا

یه قرص هم داده به اسم رابپرازول برای قبل صبحانه و قبل شام داده

رابیپرازول هم از همین دسته ست اما خب امپرازول قوی تره اگه رابیپرازول میخوری دیگه امپرازول لازم نداری 

سعی کن غذای کم حجم در وعده های بیشتر بخوری غذای چرب نخور مایعات کمتر استفاده کن سر تختت رو بالا بیار بعد از غذا دراز نکش تا این دو هفته تموم شه

رابیپرازول هم از همین دسته ست اما خب امپرازول قوی تره اگه رابیپرازول میخوری دیگه امپرازول لازم نداری ...

فقط اینکه این حالت مزخرف حتی وقتی ایستادم یا نشستم هم مدام میاد. بنظرتون خطرناکه؟ 

فقط اینکه این حالت مزخرف حتی وقتی ایستادم یا نشستم هم مدام میاد. بنظرتون خطرناکه؟ 

در کوتاه مدت خطرناک نیست ولی خب درازمدت بشه به مری اسیب میزنه پوسیدگی دندان میده و در کل بابد کنترل شه

کاهش وزن هم کمکتون میکنه اگه بعد از این دو هفته باز اینجوری بودین حتما یه سر به فوق گوارش بزنین

درمان هلیکوباکتر باعث تشدید علائم ریفلاکس میشه کپسول امپرازول ی دونه صبح تیم ساعت قبل صبحانه  ...

عهههه سلام

منم خواستم همينو بنويسم

اين نكته كنكوري رزيدنتي بودااااا😁😁😁

ديگه مطمين شدم پزشك هستي عشقم