سلام کسی تجربه فروشندگی تو سایت دیجی کالا رو داره؟ من چنتا جنس دارم میخوام بزارم عضو فروشندگان دی جی کالا شدم اما محصول مو خواستم بزارم وزن و اندازه بسته رو میخواد ینی اول باید بسته بندی کنم بعد اندازه هاشو بنویسم؟
آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr
آره دیگه اطلاعات دقیق باید بدی اگه لباسِ، سایزو رنگ اگه محصول خوراکی وزن عکس هم باید داشت ...
غیر از وزن خود محصول فکر کنم وزن بسته بندی شو هم میخواد درسته؟
آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr
اره خب ولی به نظرم فروش میرن چون بازدیدش زیاده دنگ و فنگش هم بخاطر اینه ک سایت معتبریه واس خودمونم خوبه اینجوری
پیج دارم از ترکیه سفارشی میارم چنتا آیتم دارم قیمتاش بالاست میخوام بزارم دی جی کالا