2777
2789
عنوان

زندگی

75 بازدید | 2 پست

سلام دوستان....دیگه واقعا خسته شدم به خدا دیگه نمی دونم چیکار کنم تازه ازدواج کردم تهرانم وضع زندگی با این گرونیا خیلی سخت شده خودم مستاجرم ولی واقعا اجاره خونه ها دیگه غوغا میکنه گفتم برم کاشت ناخن یاد بگیرم برم کار کنم که یه کمکی برا همسرم باشم متاسفانه مدرسی که انتخاب کردم خوب نبود هیچی یاد نداد فقط فکر پولش بود ۶ تومن ازم گرفت بعضی مباحثو گفت اونم نه گذاشت تمرین کنم نه چیزی آخرشم گفت تموم شد من موندمو ۲۰ میلیونی که برا وسایلو کلاس هزینه کرده بودم رفتم چند جا تست دادم قبولم نکردن میگفتم اصلا اشتباه آموزش داده خواستم برم چند جا رایگان دستیاری کنم هر جا آگهی دادم دیوار اینستا تو محدودمون پیدا نشد همسرم گفت ولش کن اینهمه هزینه کردی دیگه از این به بعد نکن بزار یه پولیم دستمون باشه اومدم نشستم خونه بازم طاقت نیاوردم گفتم یه ماه مونده به عید برم حداقل پدیکور یاد بگیرم بیام الان سالنا شلوغن صد در صد میخوان ولی اونو به همسرم نگفتم چون میدونستم نمیزاره دور از چشم همسرم رفتم یاد گرفتم برا اونم ۵ میلیون هزینه کردم به خدا دیشب نشسته بودم گریه میکردم دم عیدی فقط ۹ عزیز تومن تو کارتم پول مونده....دیگه گفتم هر جوری شده باید برم یه سالنی کار کنم از شانس بد من هر سالنی که تو محدودمون بود زنگ زدم یا گفتن باهات تماس میگیریم یا گفتن نمیخوایم یا گفتن فوق حرفه ای میخوایم رفتم هایپر کار کنم گفتن باید از صب ۷ اینجا باشی تا شب ۱۰ اونم همسرم اجازه نداد هم حقوقش کم بود هم تایم کاری زیاد به خدا موندم چیکار کنم یه ماه دیگه اثاث کشی دارم اگه بخوام یه خونه ۵۰ متری بگیرم حداقل باید ۲۰۰ میلیون داشه باشیم به خدا تو این شانسم موندم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان