2777
2789
عنوان

روز ولنتاین

118 بازدید | 4 پست

به نظرم خیلی مسخره است که آدم روز ولنتاین رو که یه مناسبت خارجی جشن ولنتاین بگیره و روز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه رو جشن ازدواجش بگیره و روز تولد خودش و همسرش رو که یقینا تو یه روز نیست جشن رویش و روز دختر و پسر و زن و مرد  رو جشن دریافت جواهر بگیره اما بازم امیدوار باشه که هم چی رو با هم و برای هم خواهد داشت اخه مگه میشه به هر حال آدما که نمی تونن همه چی باهم باشن فقط میتونن یه اعتقاد و یه مذهب و یه طریقه و یه روش داشته باشن اکه این طور نبود که این همه مشکل به وجود نمی اومد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ت کار مردم دخالت میکنین؟ من خودم ازمراسم های ایرانی بیزارم جز چهارشنبه سوری و عید فقط با مناسبتای خارجی چشن میگیرم و عشق میکنم

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))
راستش چند بار خوندم ولی متوجه نشدم هدف تاپیک چی بود

گلم هنوز نریختن عیدی بازنشسته ها و مستمری بگیرای تامینو؟ هرجا میرم هرکی یه چیزی میگه

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))