2777
2789
عنوان

انرژی مثبت 💛⭐

89 بازدید | 2 پست

سلام صبح عالی تون بخیر 😍💕

امروز قراره یه صبح عالی رو شروع کنیم 💙

خدایا شکرت که صبح چشم هام رو باز کردم و عزیز ترین هام سالم هستن 🌝

من سلامتی دارم 🌹

خدایا شکرت بابت نعمت اکسیژنت.... بابت زمینت.... بابت ادمای خوبی که حال مون رو خوب میکنن 🥳 بابت پدر مادر مون.... همسر مهربون مون ⭐... بخاطر تموم نعمت های زیبای داده و نداده ات، شکرت... 

پروردگارا سپاسگزارم، لطفا من رو ببخش، دوستت دارم، مرسی 💋 

شمام بگین انرژی مثبت بگیرین صبح تون رو هرجوری شروع کنین تا شب همون حالتی هستین 🥰

خدایا شکرت بخاطر تموم افردا مهربون و با تجربه ی نی نی سایت 🌝💙

مرسی که هستین دوستانم 💫

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

خدایا شکرت ک بخوبی بیدار شدمو کمردرد م کاملا برطرف شده خدایا  شکرت تب پسرم کاملا برطرف شده کاملا سر حاله داره میخنده خدایا شکرت دخترم  در خواب ناز بسر میبره خدایا شکرت تو ی خواب ارومی هستش خدایا شکرت تک تک عزیزانم در سلامت کامل بسر میبرن ، خدایا شکرت مادرم در سلامت کامل بسر میبره و هروز زنگش میزنم صدای نازش بهم انرژش فوقالعاده میده خداجونم بابت تک تک نعمت هام ازت ممنونم ، خداجونم دوستت دارم 

خدایا شکرت ک بخوبی بیدار شدمو کمردرد م کاملا برطرف شده خدایا  شکرت تب پسرم کاملا برطرف شده کامل ...

خدارو شکر 💛💫💋

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.