2777
2789
عنوان

عزیزم چرا نمیخوابی ؟ساعتو دیدید؟

274 بازدید | 22 پست

با آرامش چشماتو ببند تصور کن حالت خوبه و فکر نکن فک تو متمرکز کن و استراحت کن وبدون تو بهترین و مهربون ترین و در عین حال لایق ترین آدم برای رسیدن به آرامش و زندگی خوب هستی ❤️ دوستون دارم شب بخیر 

صبح بخیر،بخواب‌

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صبح شده دیگه،وقت خواب نیست😁

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

تازه کارام تموم شده   خستم ولی خوابم نمیبره 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

من تاپیکم بی دلیل ترکیدروانم بهم ریخ

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894

مگه نوزادم میزاره😭😭😭😭😭😭😭😫😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

ما می‌ترسیم بریم بخوابیم ببینیم کاربرای مرد سایت رختخواب مارو هم تصرف کردن  اینقدر زیاد شدن 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...