2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

293 بازدید | 58 پست

من همسرم مشکل باروری داره و دارم مثل چی میسوزم وقتی میبینم جاریم که دیرتر از من ازدواج کرده البته بزرگتره بچه دار شده چقدر همه عزت میزارن سرش و همه فکر میکنن منی که ۷ سال از زندگیم میگذره حتما مشکل از منه که بچه دار نمیشم با یه حالت دلسوزی نگام میکنن ، به طلاق فکر میکنم و میدونم میتونم بگیرم 

ولی میدونم راه خوشی در انتظارم نیست ولی از این جنگ از این نگاه ها از این امتحان الهی خسته ام حالم خوب نیست درجه حسادتم رو ۱۰۰ 

تورو خدا نی نی سایتی ها نیاین بگین گناه بده درست میشه درمان داره رفتم گذروندم سخته تحمل ندارم دیگه حق دارم یا نه؟ حق دارم دیگه طاقتم طاق شه؟

بخدا هیچ کس جای ما خانمایی که اینجور مشکلی داریم نیست

اون آقا وقتی مشکل از زنشه همه جا جار میزنه نوبت به ما که میرسه باید خفه شیم‌مبادا آبروش بره بعد نگاه ها و حرف حدیث های مردم و تحمل کنیم

دلم میخواد فرار کنم از زندگی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیچکس صرفا با تولید مثل کردن عزت احترامش بیشتر نمیشه عزیزم بعدشم شما طوری صحبت می‌کنید انگار اصلا هیچ محبتی بین شما و همسرتون نیست سوما اگر طلاق بگیری میتونی تضمین کنی پوئن های مثبتی که تو این زندگی داری برات دوباره فراهم میشه؟اصلا دیگه جاری ای هست که بخوای باهاش رقابتی داشته باشی؟

دوست عزیز من از همسر اولم بخاطر بچه جدا شدم چون عقیم بود بچه دار نمیشد .اشتباه کردم .والا بچه چیه برو پرورشگاه بچه بیار .مثل من خودتو بدبخت نکن.والا همش سرکوفت همسر اولم رو از همسر دوم میخورم

هیچکس صرفا با تولید مثل کردن عزت احترامش بیشتر نمیشه عزیزم بعدشم شما طوری صحبت می‌کنید انگار اصلا هی ...

منم  گفتم میدونم راه خوبی در انتظارم نیست ولی الان حال ادمیو‌دارم که میخوام فرار کنم 

چرا به خونوادش نمیگی که مشکل داره؟

من ۶ ماه بود که تو اقدام بودم ولی نمیشد دکترم میرفتم میگفتش که اوکی هستی 

خلاصه متخشش گفت شوهرت باید آزمایش بده 

اول میگفت نه نمیام بعد راضی شد و بد اعتماد به نفس تمام اومد 

دیدیم بلللله مشکل از آقا بوده 

حرکت ۱۹ 

تعداد ۱۷

گفتن باید سونو بده 

رفتش سونو گفت واریکوسل داری 

منم اولش نمیخواستم بگم ولی دیدم خواهر شوهر مادر شوهر همش بهم میگن که چی شد پس حامله نشدی 

منم به همشون گفتم 

الانم ۲۰ روزی میشه عمل کرده 

توام به همشون بگو که مشکل از همسرته 

چرا عیب درست میکنی برا خودت 

خدایا بابت هدیه ای که دادی هزاران بار شکرت🌺🌷❤
چقدر راحت میگی حسادتو کم کن بخدا که جای من نیستی این به حسیه که دست من نیست 

منم با حاریم باهم ازدواج کردیم اون بچه دارشد من نه کلی درمون کردیم اونا به من میگفتن نازا من خیلی ناراحت میشدم .بخاطر همین رفتم دادگاه طلاق نمیداد که ....شش سال دویدم تا طلاق گرفتم .با پسرخاله م ازدواج کردم دو تا پسر دارم .ولی هنوز عذاب وجدان دارم به چه بهایی اینکاررو کردم .باز خودت میدونی .

چرا به خونوادش نمیگی که مشکل داره؟ من ۶ ماه بود که تو اقدام بودم ولی نمیشد دکترم میرفتم میگفتش که ا ...

عزیزم مادرش میدونه ولی خواهر و برادرش نه دوست ندارم شوهرمو اذیت کنم ولی با این حال بدم چه کنم من خیلی حفظ ظاهر میکنم تو مهمونیا ولی شب ها حال خودم بده خسته شدم😢😢😢