بچه ها من عروسی کردم آمدم شهر ولی آرایشگاه میرم روستا.اونجا زنها وقتی منو میبینن میگن پس چرا شهر نمیری آرایشگاه میای اینجا.خب من بخاطر کار خوب آرایشگر میرم روستا ولی بقیه فکر میکنن بخاطر پولشه میخام ارزون باشه.واقعا جواب اینجور آدما رو چی بدم
میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میترسم برم مخصوصا برا ابرو .کار این آرایشگر تو ابرو خیلی خوبه.بنظرت بهش بگم چون کارت خوبه میام بخاطر ...
من خودمم اینحورم فقد یه ارایشگا میرم
نه نمیخاد توضیح بدی ولی اگ خودش چیزی گف بگو کار تورو پسندمه
مگ چن وقت یبار میری اصلاح؟
میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.