mas1375 مدیر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 429 عنوان خونه تکونی | مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 90 پست کی کارهای خونه تکونی رو شروع کرده من نمیدونم ازکجا وکی شروع کنم 1400/12/04 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mas1375 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 429 نمیدونم شاید خدا داره تاوان گناهانمو میگیره 🥺 من که ۱۴۰۰مضخرفترین سال عمرم بود یعنی ازبیمارستان خلاصی نداشتیم بعضی مواقع میگم یا تاوان گناه یا کسی دعانویسی کرده هرچند اعتقادی بهش ندارم
sel عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 1913 شوهرم میکفت بلافاصله حالش خراب شده بود .برای منم یه بار این اتفاق افتاد یعنی تا وایتکس و جرم گیر رو ... وای دیگ قاطی نمیکنم چ خطرناک
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31376 نگو اینجوری اوناآدمایه عوضی وخدا نشناسی هستن خدا تاوان کاراشونو میده نگران نباش توکل به خدا ولی دیگه من مریض شدم بدنم همیشه میلرزه افسردگی گرفتم ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31376 من که ۱۴۰۰مضخرفترین سال عمرم بود یعنی ازبیمارستان خلاصی نداشتیم بعضی مواقع میگم یا تاوان گناه یا کسی ... آره واقعا ماهم اینا همه انرژی بدخواهانمون و دشمنامونه فقط از خدا میخوام شرشون به خودشون برگردونه ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26400 توکل به خدا ولی دیگه من مریض شدم بدنم همیشه میلرزه افسردگی گرفتم درکت میکنم واقعاسختهانشالله سال حدید اتفاقایه خوبی بیوفته برات عزیزم خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
نفس۶۷ عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 3164 وای دیگ قاطی نمیکنم چ خطرناک اره خیلی خطرناکه تازه شما چن منطوره هم قاطیش کردی😑😑دیکع نکن اینکار رو عزیزم جونت برات مهم تر باشه تا خدای ناکرده اتفاق بدی نیفته برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31376 درکت میکنم واقعاسخته انشالله سال حدید اتفاقایه خوبی بیوفته برات عزیزم ان شالله انشاالله توام بهترینا نصیبت بشه غم و گره توی زندگیت نباشه بهیچ عنوان ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26400 ان شالله انشاالله توام بهترینا نصیبت بشه غم و گره توی زندگیت نباشه بهیچ عنوان سلامت باشیانشاللهتوکل بخدا❤🌹شبت بخیر پسر گلتو ببوسامیر تب داره احتمالا ببرمش دکتر الان خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
mas1375 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 429 آره واقعا ماهم اینا همه انرژی بدخواهانمون و دشمنامونه فقط از خدا میخوام شرشون به خودشو ... الهی آمین ما نهم بازمیخوایم بریم بیمارستان امیدوارم این آخرین بیمارستان رفتن ما تواین سال باشه
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31376 سلامت باشی انشالله توکل بخدا ❤🌹 شبت بخیر پسر گلتو ببوس امیر تب داره احتمالا ببرمش دکتر الان ممنون عزیزم یاامام زمان خداکنه تبش بیاد پایین زودتر اینم دوهفته ....تازه خوب شده لاغرلاغر شده ان شاالله خوب میشه شبت خوش ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31376 الهی آمین ما نهم بازمیخوایم بریم بیمارستان امیدوارم این آخرین بیمارستان رفتن ما تواین سال باشه بلا به دور 🥺آخه چرا ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26400 ممنون عزیزم یاامام زمان خداکنه تبش بیاد پایین زودتر اینم دوهفته .... تازه خوب شده لاغ ... یهو سرشب تب کردمماهم تازه خوب شده بودیم او میکرون گرفته بودیمنمیدونم جی شد یهو دوبارهمرسی عزیزم خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31376 یهو سرشب تب کردم ماهم تازه خوب شده بودیم او میکرون گرفته بودیم نمیدونم جی شد یهو دوباره مرسی عزیز ... بچه هامون ضعیفم هستن خیلی ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
dns عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 1415 مگ چخبره خب دیدم دارم سرفه میگنم رفتم اونور تر اوکی شد مگ چجوری بوده؟ عزیزم ترکیب جرمگیر و جوهر نمک و وایتکس ،... یه گاز خیلی سمی تولید میکنه مثل مواد شیمیایی که تو جنگ میزدن یه دفعه اون سم تمام ریه رو میگیره و التهاب میده باعث خفگی میشه دور از جوندیگه هییییچ وقت این مواد هارو باهم قاطی نکن
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26400 بچه هامون ضعیفم هستن خیلی اره چی میخورن که قوی شنپسرمن لب به میوه نمیزنه تو غذاها فقط برنج اونم چه خاصیتی داره خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔