2777
2789
عنوان

قانون جذب؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 58 پست

عملکردش اینجوریه که 

شما اول یه حالتی رو که دوس داری تجربه کنی رو تجسم میکنی با جزئیات 

مثلا اگه میخای شخص مورد علاقتو تو مغازه ببینی باید همینو تجسم کنی تجسم کنی الان تو مغازه ای اون شخصم اومد تو مغازه 

هر چی بیشتر به جزئیات فک کنی احتمال واقعی شدنش بیشتره 

باید تصور کنی که اون حالتو همین الان داری 

یعنی فعل هایی که استفاده میکنی باید مال زمان حال باشه 

نباید بگی من این شخصو تو مغازه خواهم دید باید بگی من این شخصو همین الان میبینم که مثلا داره پفک میخره 

بعد که تجسمش کردی باید تجسم خودتو باور کنی و بعدش به کل دیگه به این موضوع فکر نکنی 

درواقع تجسم میکنی و بعد رهاش میکنی 

ببین تو هر انرژی به کائنات بدی اونا با توجه به اون چیزی ک میفرستی و اون چیزی ک فکرشو میکنی بهت برمیگ ...

ببین

فرض میکنیم

من خودم ازدواج کردم 

میخوام برام توضیح بدی 

فرض میکینم من ازدواج نکردم و میخوام از قانون جذب استفاده کنم 

مثلا بگم خدایا من مطمئنم من ازدواج میکنم 

بعد بنویسم تو نامه 

اول نامه شرایط خاصی داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم نت سرچ کردم ولی خیلی متوجه نشدم  باید چیکار کنم  چه قوانینی باید رعایت  کنم&n ...

عزیزم من اینجا میگم متاسفانه بعضی ها اعتقاد ندارن دعوا بحث میشه لطفا مخالفید ریپ‌ نزنید

۱ اول اینکه باید به این قانون بهش ۱۰۰ درصد اعتقاد داشته باشی 

۲اینکه نباید انرژی منفی داشته باشی مثلا بگی ن نمیشه این کار ن دروغه همین افکار باعث میشه بدتر از این قانون فاصله بگیرید

۳ این که به چیزایی که میخواید برسید فکر کنید تورویا وداین انرژی برای کائنات بفرستید تا بهتون پاسخ بدن قانون کائنات اینجوریه مثل فکر کنی مثبت میبینی منفی فکر کنی منفی میبینی دقت کردید وقتی میگید خستم مریضم میدونم امتحان قبول نمیشم میدونم اتفاق بدی میفته دقیقا همین اتفاق میفته !!!!چون دارید یه زبون میارید و بهش ایمان دارید این انرژی منفی زود جذب میشه و پاسخ داده میشه 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
تو را خدا درموردش توضیح بده  بگو قوانینی چیه  چطوری استفاده میکنن  برات دعا میکنم

بببین عزیزم مبحث قانون جذب چیز پیچیده ای نیست 

فقط یه سری اصول و قوانین داره یکیشم شکرگزاری و رهایی افکار منفی 

مثلا اگر دوست داری یه خونه داشته باشه روزی ۱۵ دقیقه فکرت رو ب اون خونه با جز به جز مشخصاتش اختصاص بده قشنگ باید فکرت جز ب جز باشه دقیق و دقیق 

این ارتعاش مستقیم ب کائنات میره و وقتی با اون خونه هم فرکانس شدی بهش میرسی 

خدایاشکرت واسه همه روزایی که گفتیم نمیشه ولی شد شکر واسه وقتایی که به مو رسید اما پاره نشد "شکر واسه روزایی ک ب مو رسید و اتفاقا پاره شد ولی دوباره گره زدیمو ادامه دادیم " و شکر واسه وقتایی ک به جای مچ گرفتن دستمونو گرفتی ((: ♡●  سوالی اگر درمورد زبان دارید پاسخگو هستم 💡همونی ام که نه مذهبیا قبولش 
2803
عملکردش اینجوریه که  شما اول یه حالتی رو که دوس داری تجربه کنی رو تجسم میکنی با جزئیات  ...

فقط یه بار 

باید بهش فکر کنم 

بعد میگن تو نامه بنویس 

خب دعای داره که قبلش بخونم 

یا همینجوری چشامو ببندم بهش فکر کنم 

مثلا صبح زود پاشو ورزش کن شکرگزاری کن یه پادکست مثبت گوش بده و ربع ساعت از فکرتو ب خواستت اختصاص بده  اونوقت معجزه رو میبینی 

خدایاشکرت واسه همه روزایی که گفتیم نمیشه ولی شد شکر واسه وقتایی که به مو رسید اما پاره نشد "شکر واسه روزایی ک ب مو رسید و اتفاقا پاره شد ولی دوباره گره زدیمو ادامه دادیم " و شکر واسه وقتایی ک به جای مچ گرفتن دستمونو گرفتی ((: ♡●  سوالی اگر درمورد زبان دارید پاسخگو هستم 💡همونی ام که نه مذهبیا قبولش 
فقط یه بار  باید بهش فکر کنم  بعد میگن تو نامه بنویس  خب دعای داره که قبلش بخونم&n ...

معمولا نامه هم مینویسن 

ولی ننویسی هم مشکلی نیس 

فقط باید باور کنی که اون حالت حتما اتفاق میوفته 

اصلا نباید با خودت بگی اگه نشد چی؟

فقط باور کامل 

دعا نداره 

چشماتو ببند تجسم کن 

2804
بببین عزیزم مبحث قانون جذب چیز پیچیده ای نیست  فقط یه سری اصول و قوانین داره یکیشم شکرگزاری و ...

احسنت به شما بانوی دانا

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
اها حتما امتحان میکنم 

بهت توصیه میکنم کلیپ راجب قانون جذب داخل نت ببینی خودت متوجه همه چیز میشی 

احسنت به شما بانوی دانا

حتما امتحان میکنم اگه اثری داشت میام میگم 

من الان یاد گرفتم که قانون جذب همون تفکرات مثبت یا منفی ما هستن 

منفی فکر کنم 

یا مثبت 

و اینکه زوری نیست نه ایکنه بگم خدایا این گل میخوام بهم بدی فلان نذر میکنم 

باید بگم خدایا شکرت که این میخواد مال من بشه 

بعد دیگه تصور می‌کنم درمورد گل رنگش اینطوریهخیلی قشنگه 

بعد دیگه بهش فکر نمی‌کنم 

روز بعدش همینطوری میتونم هر روزی ۲۰ یا ۳۰ دقیقه به چیز های که دوس دارم فکر کنم درسته

2805
حتما امتحان میکنم اگه اثری داشت میام میگم  من الان یاد گرفتم که قانون جذب همون تفکرات مثبت یا ...

بله عزیزم فقط باید انرژی منفی از خودت دور کنی و اعتفاد داشته باشی اگر اینطور نبود ما الکی از خودمون که نمی گفتیم

2801