2777
2789
عنوان

کیا گواهینامه رانندگی دارن؟ بیاین

304 بازدید | 27 پست

سلام دوستان . امیدوارم بهم نخندین😅 من تازه دارم کلاسای آموزشی رو میرم مشکلم اینه که نمیتونم حرکت کنم هر چی مربی واسم توضیح میده بازم نمیشه یعنی مراحلشو می‌دونم ولی موقع حرکت بجای اینکه ماشین راه بیوفته میپره و به اصطلاح تقه میخوره و بیشتر میترسم . چرا نمیتونم حرکت کنم اینکه همزمان کلاج آروم میاری بالا و گاز میدی دقیقا مشکلم اینجاست خیلی تمرین کردم بازم نمیشه چرا؟؟؟!!!😭😭😅😅😅

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیها اوایل این مشکل رو دارن ، عادیه ، به مرور درست میشه 

واقعا؟ کسی بوده این مشکلو داشته باشه؟ آخه چیزای سخت تری هست این خنده داره ولی چرا نمیشه

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
باید کلاچ رو خیلبیی ارروم بیاری بالا هم زمان هم گاز بدی

خب همینو نمیتونم خیلی سخته 😅😅

فقط و فقط روی تعادل پای چپ و راستت کار کن

زمانی ک پای چپت داره از رو کلاج بالا میاد پای راستت باید روی پدال گاز فشار داده بشه همین

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

باید لاکپشتی راه بی افتی کلاج تا ته دنده یک بری،بعد گاز بدی تا دوره موتور دو برسه بعد کلاج زره زره بالا بیاری تا حرکت کنه  بعد آروم کلاج رها کنی 

تمرین کنی یاد میگیری ،دوره آموزشی واسه همینه ذهنت درگیره چکار کنی کدوم اول انجام بدی و... واسه همین خطا داری

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊
آروم از کلاچ پاتو بردار خودش می‌ره جلو نباید سریع گاز بدی بعد کم کم آروم گاز بده

خب بعد که گاز میدم یهو پامو از کلاچ برمی‌داریم یا هم کم گاز میدم اصن طلسم شده یاد نمیگیرم 😭😅 فقط گریه نکردم دیگه😅

ترازو قدیمی ها رو دیدی؟!سنگ میذاشتن تو کفه اش،کلاچ و گاز رو اونطوری تصور کن،همونطور که داری گاز میدی به همون مقدار هم کلاچ رو شل کن اروم انجامش بدی دیگه تقه نمیخوره کم کم راه میفتی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
واقعا؟ کسی بوده این مشکلو داشته باشه؟ آخه چیزای سخت تری هست این خنده داره ولی چرا نمیشه

رانندگی اصلش کلاجه  اونو یاد بگیری قلقش دستت بیاد بقیه مراحل میتونی 

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊

آره ، خیلیها اینطورن 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
باید لاکپشتی راه بی افتی کلاج تا ته دنده یک بری،بعد گاز بدی تا دوره موتور دو برسه بعد کلاج زره زره ب ...

آره دقیقا از هر کسی هم میپرسم یجور دیگه جواب میدم😅 کاش میبودی ازت یاد میگرفتم 😅

اون پریدن رو همه اوایل دارن. تا مدتها اونجوری می شه. یا خاموش کردن... مثلا تو سربالایی. یا موقع دنده عوض کردن... اینا خیلی عادین. کلی باید رانندگی کنی که دست و پات عادت کنه به همه چی. بعدش اصلا فکر نمی کنی. خود به خود همه حرکات میان. مثل دوچرخه سواری. نگرانش نباش. تمرین می خواد. به خودت زمان بده. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!