2777
2789
عنوان

اولین قرار

388 بازدید | 20 پست

از پسره پنج سال کوچیکترم میخوایم بریم کافه با دوستش میاد منم با دوستم 

میخپام بدونم،اونا ک اومدم باید ب نشانه احترام بلن شیم زیر پاشون؟یا زشته دختر زیرپای پسر بلن شه؟

و اینکه ما زودتر قراره بریم بشینیم،اگه زودتر سفارش بذیم زشته؟؟یا فقط بریم بشینیم منتظر بمونیم تا بیان؟

و چجوری حساب کنیم؟

بعد ازونور دوس ندارم با ماشین برسونتتم،خودم قراره پیاده برگردم،میخوام بهش بگم میان دنبالم ممنون خودم میزم بذه؟

بعد اینکه چیکار کنم خشک نباشم🙂اخه دوستم یه سری گفت تو قرارا خودتو میگیری 

درصورتی ک اینطوری نیستم،اگرم خیلی شل کنم ممکنه بذش بیاد بگه چقدر سبکه 

من که یه بار با دوستم رفتم بلند نشدم

و جلوی پاشون نه زیرپاشون

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرارا؟

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

خوشبحالت منم اولین قرار اینجوری بودم عرضه نداشتم ی کم چرب زبونی بیام اینقد خشک بودم سر سنگین بودم.

میرفتیم قرار من عقب می نشستم روم نمیشد به چشاش نگا کنم

ولی عاشقش بودم

ولم کرد رفت چون بلد نبودم مثل دخترای امروزی باشم😔😔😔

خوشبحالت منم اولین قرار اینجوری بودم عرضه نداشتم ی کم چرب زبونی بیام اینقد خشک بودم سر سنگین بودم. ...

الان میشه لطفا تجربتو به منم بگی؟سبک باشم؟سنگین باشم؟عشوه بیام؟چجور باشم؟؟

خوب چه ربطی داره ی دختر با شخصیت مودب وقتی میری سر قرار یا هرجا به احترام طرف بلند میشه خب سفارشم ک ندین زشته به نظرم منتظر بمونینن بهتره 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

خوب چه ربطی داره ی دختر با شخصیت مودب وقتی میری سر قرار یا هرجا به احترام طرف بلند میشه خب سفارشم ک ...

آره مامانمم گفت ربطی نذاره باید احتران بژاری،گفتم شاید زشت باشه مثلا من دخترم بخپام بخاطر اون از پشت میز بلن شم 

بنظزت رفتم دست بدم؟اگه دست داد دسشو بگیرم؟یا بخاطر کرونا میتونیم مشت بزنیم😂😂🙂

الان میشه لطفا تجربتو به منم بگی؟سبک باشم؟سنگین باشم؟عشوه بیام؟چجور باشم؟؟

باید بلد باشی عشوه بیای ناز کنی تو بحث ها شرکت کنی اعتماد بنفس داشته باشی یکم شوخ طبع باشی شیک باشی باکلاس باشی. من نبودم