2777
2789
عنوان

مامانم گند زده 🤧😂💔

670 بازدید | 36 پست

زنعموم از من خوشش میاد و منو برای پسر برادرش خواستگاری کرده بود و مامانم گفته بود به هیچ وجه نیایین خواستگاری لازم نیست اصلا پسره دخترم رو ببینه 

و الان خونه ما هستن و برای مامانم تعریف می کرد براش رفتیم خواستگاری ولی از دختره خوشش نیومده 

و پسره پولدار خوشگل خانوادش عالییییییی شغل عالی اخلاقشم خوبه و ... 

در کل مرد رویا‌ های منه 😭😭😭😭

بعد میگه داماد من باید اینجوری باشه اون جوری باشه وقتی هم همچین آدمی میاد میگه نه 

دلم برای خودم می سوزه

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت صلاحتو میخواد از من میشنوی زن فامیل نشو

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بگو مرد رویا هامو ازم نگیر مادر🥺🙄

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
مامانت با جاریش مشکل داره برا اونه😂😂😂😂

نه خوبن با هم 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
بگو مرد رویا هامو ازم نگیر مادر🥺🙄

گرفت دیگه😅

مادرت صلاحتو میخواد از من میشنوی زن فامیل نشو

فامیل نیست که 

چون برادر زاده زنعموم فامیل نمیشه که