2777
2789
عنوان

مکان های دیدنی نمک آبرود و رامسر

10163 بازدید | 13 پست

دوستان گلم میشه من و راهنمایی کنید و جاهای دیدنی نمک آبرود و رامسر و بهم بگید ؟جاهایی که واقعا قشنگ باشه ارزش دیدن داشته باشه؟

ممنونم ازتون 😍

نمک آبرود خودش محل دیدنیه دیگه

تله کابین و سورتمه و از این حرفا داره

تو رامسر هم کاخ شاه هست، جواهرده هست همینا یادمه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمک آبرود خودش محل دیدنیه دیگه تله کابین و سورتمه و از این حرفا داره تو رامسر هم کاخ شاه هست، ج ...

متاسفانه من به شدت ترسو ام از سورتمه و تله کابین میترسم😔جای دیدنی نداره یعنی جز این دوتا نمک آبرود؟

متاسفانه من به شدت ترسو ام از سورتمه و تله کابین میترسم😔جای دیدنی نداره یعنی جز این دوتا نمک آبرود؟

نه مگه اینکه جنگل بخوای.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نمک آبرود که خودش جای دیدنیه و شهربازی و کلا همه چی داره، بعد از نمک آبرودم که هتل هایته اونجام دریا و شهربازی داره، رامسرم که کاخ شاه داره، جواهرده داره، تلکه کابین رامسر ، دریا، جنگل دالخانی خیلی قشنگه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
چه فرقی داره بله ممنون میشم اگه میدونید بهم بگید.

اوکی، اینا برا رامسره 

آب گرم معدنی، الان میچسبه چون هوا سرده و وقتشه 

آب معدن (سرد) توی جاده جواهرده‌ست.

تله کابین رامسر+شهر بازی همونجا+زیپ لاین و جت اسکی و اینچیزا ... 

جواهرده هست که الان سرده نمیتونین برین ب گمونم. 

اربه‌کله هم یه ییلاق دیگه‌ست میتونین برین 

هتل قدیم و جدید رامسر و کازینو رامسر، بلوار کازینو همش یه جاست که خوبه برا عکس گرفتن

کاخ مرمر شاه

سد میجران رامسر ، عکسشو بزن گوگل ببین فقط قشنگه

قلعه مارکوه رامسر 

اینا فعلن یادم اومد دیگه نمیدونم!

سوالی بود در خدمتم 

چقدر جامع و کامل ،یه دنیا ممنونم ازتون خیلی محبت کردید .

اها ببین کایت و بالن و اینچیزام هست توی ساحل کازینو، البت الان نمیدونم فعاله یا نه 

هواپیما تفریحی هم هست اگه پولتون میرسه سوار شین عالیه 

خیلی ممنونم ازتون 😍

😍😍😙

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...