زمینی داشتم خیلی کلافه ام میکرد، ۶۰ لیتری ایران شرق گرفتم ،عااااالییییییییی آب داغ دارم در هر لحظه بخوام، جای بیشتری هم تو آشپزخونم باز شده.
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
اینکه جاگیر بود، خالی میشد مجبور بودم صبر کنم پر شه و داغ شه، و اینه مدام بخارشکنش میزد بالا و زندگیم رو آب میبرد چون همسرم فراموش میکرد درجه اش رو کم کنه
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
اره خیلییییییی گرم میکرد خطر ناکم بود دخترم کوچیک بود و با درش بازی میکرد و یکبارم مداد رنگیاشو ریخته بود توش تا بسوزه 🤭🤭🤭 داستان داشتیم،خوبه ها ولی نه برای داخل آشپزخانه،مثلا بیرون باشه دور از دسترس