2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست عزیز من مدرکی ندارم  مدرکم مدرک دلمه و داروهام از جنس عشق هستن

پس شما حق مشاوره کردن رو بدون تخصص ندارید

مگه مشاوره کردن بچه بازیه

اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است.
پس شما حق مشاوره کردن رو بدون تخصص ندارید مگه مشاوره کردن بچه بازیه

ببین اقایاخانوم محترم من نه دارو میدم نه کار خاصی میکنم فقط به حرف ادماگوش میدم و بااروم کردنشون سعی میکنم حالشونو خوب کنم هیچ احدی ام حق نداره به من بگه حق دارم یا ندارم فهمیدین یا نه ؟؟؟؟؟؟؟

ببین اقایاخانوم محترم من نه دارو میدم نه کار خاصی میکنم فقط به حرف ادماگوش میدم و بااروم کردنشون سعی ...

مگه مشاوره ها قرص میدن؟؟؟

از همین حرف شما مشخص شد که اطلاعاتتون در حد کافی نیست که هنوز نمیدونین که مشاوره قرص یا دارو نمیده

درضمن

باز هم میگم شما حق ندارین بدون تخصص و داشتن مدرک مربوطه با عواطف آدما بازی کنید

البته اون آدمایی که باید بدونن قطعا میدونن

اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند، گویی بر کشتن وی جرات یافته است.
ببین اقایاخانوم محترم من نه دارو میدم نه کار خاصی میکنم فقط به حرف ادماگوش میدم و بااروم کردنشون سعی ...

از طرز صحبت کردنتون هم کاملا مشخص شد که آقا هستین

و هدفتون سوءاستفاده کردنه

از طرز صحبت کردنتون هم کاملا مشخص شد که آقا هستین و هدفتون سوءاستفاده کردنه

باشه شما هرجور دوست داری فکر کن من طرف حسابم خداست و استادم اونه پس جوابتو نمی‌دم و واگذارت میکنم به خدا فقط همین خداروشکر خیلی ها نتیجه گرفتن از صحبت با من 

باشه شما هرجور دوست داری فکر کن من طرف حسابم خداست و استادم اونه پس جوابتو نمی‌دم و واگذارت میکنم به ...

آقای محترم بس کن این بازی کثیف رو

خیلی پررویی

بیا تلگرام تا ویس برات بفرستم یا زنگ بزنم بهت ببینی خانمم  هرچند احتیاج به اثبات ندارم

پاشو بیا