2777
2789
عنوان

شما بودید این پسره رو حلال می کردید

212 بازدید | 21 پست

من مجردم و شاغل,اون بعد از ٦ سال جدا شده بود, ما چند ماه با هم بودیم به قصد ازدواج ,نشون گذشته بودن,یه جا کار میکرد که عملااون شرکت کار نداشتن و اینم بیکار بود, اواسط رابطه یهو افسردگی گرفت بخاطر مشکلات گذشته,رفت دکتر و دارو مصرف میکنه الان,خودش هم رابطه رو کات کرد,خیلی همو دوست داشتیم ولی یه مشکلاتی داشت که میگفت نمیشه بمونم, بارها قسم مرگ پدر و مادرشو خورد که مشکل داره, چند وقته رابطمون کات شده,امروز بهم گفت حلالم کن و ببخس, نذار تو این سن عذاب بکشم و آخرتم خراب بشه و به خودم لعنتم بفرستم,گفت اگه نبخشی از خدا هم رو برمیگردونم بعدم برا همیشه خدافظی کرد, ولی من گفتم همون طور که تو به خودت حق دادی رابطه رو تموم کنی منم به خودم حق میدم نبخشم  و  حلالت نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اخر همه روابط دوستی همینه چیز عجیبی نیست

این هم فقط یه بهانه بوده که به شما گفته

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...

استارتر عزیز ،خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری ... انشا الله بهتر از این فرد خواستگار برات میاد و سفید بخت میشی سعی کن فراموش کنی

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

بهونه هس کسی ک واقعاعاشق باشه میمونه وب کمک تومشکلاتشوحل می‌کنه حق داری نبخش

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔