2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگم خودکشی نکن 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

دنیا هنوز قشنگی هاش رو داره 

از زندگیت لذت ببره گور بابای غم و غصه 

شاد باش برای خودت 

به حدف های منفی ویگران اهمیت نده

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

قبل از این که اون تصمیم رو بگیری حتما شرایطی رو تصور کن یا تصورش رو به دست بیار که دوست داشتی زندگیت اونطور پیش بره. اگه راهی برای رسیدن بهش باشه پس اتمام زندگیت، تصمیم اشتباهیه و می ارزه حداقل یک ماه زمان بذاری روش فکر کنی

اللهم عجل لولیک الفرج ❤ دختری از تبار کویر ترمنتیکا... شهر باستانی تمدن و تدین که خواستگاه علم و معرفت عمیق شد و بانوی کرامت و شفاعت رو در درون قلبش حفظ کرد تا زمانی که حق آشکار بشه و کامل ترین انسان از پشت پرده خارج بشه... اون زمان بانوی آب و آینه بازخواهد گشت و مشتاقم که سرورم، بانوی شهر باستانی ام رو ملاقات کنم! #باافتخار_قمی_ام20 سالمه و یه توراهی خوشگل دارم که توت 🍓 فرنگی منه 😍 خیلی خوشحالم که با وجود سن کمم کلی چیزهای خوب یاد گرفتم که به کوشولوم یاد بدم! 😊 از خداجونم ممنونم که من رو لایق دونست بهم لطف کرد امانت خودش رو درون کالبد من قرار داد 🌹 از ته قلبم برای همه نینی سایتی ها خیر میخوام... ادعایی نیست ولی به لطف مطالعات دوره نوجوونی یه چیزایی بارمه بهم میگن مشاور خوبی ام کسی دوست داشت میتونه درخواست دوستی بده دردودل کنه میتونم مثل یه دوست خوب بدون قضاوت بشنوم و در حد عقل خودم کمک کنم. ازتاپیک پربازدیدا خوشم نمیاد 😒

میگم به خودش بگه اونی که دوستش داره بعدش چی به سرش میاد

اگر هم کسی دوستش نداره حتی یک نفر بهتره مزاحم مردنش نشی

Marjan jooooon  سابق هستم . کاربرایی که به اکانت قبلیم پیام میدن مطلع باشن من قادر به خواندنشون نیستم !!!   

میگم تو فقط به همون لحظه فکر میکنی که خودتو کشتی و تمام، همه چی تموم و یه عمر واسه خودت میخوابی, ولی اینجور نیست تازه اول سختیا و حساب کتاب پس دادناست، سختیای این دنیا بالاخره تموم میشن، اما اونور ازین خبرا نیست

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
میگم تو فقط به همون لحظه فکر میکنی که خودتو کشتی و تمام، همه چی تموم و یه عمر واسه خودت میخوابی, ولی ...

اتفاقا خدا انقدر بخشنده و رحمان هست که اصلا اون دنیا جهنمی نیست

Marjan jooooon  سابق هستم . کاربرایی که به اکانت قبلیم پیام میدن مطلع باشن من قادر به خواندنشون نیستم !!!   

باهاش با مهربونی حرف بزن دلداریش بده بگو مردیک یا زنیک خررررر حق نداری حتی ب همچین چیزی فکررررر کنی فهمیدیییی مثلا خودتو کشتی چی میشهه هاااااا ی هفته برات گریه زاری میکنن دیگگگگ تمووووم این توووویی ک تا ابد عذاب میکشییییی هیچکس ب فکرررر تو نیس حتی میگن براش ناراحت نباشین اگ ادم بوود خودکشی نمیگرددد بچسب ب زندگیتتتتت از چی ناراحتی هااا بگو بینممم باهم درستش کنیممم وحشی اگ اینکارووو بکنی خودم میکشمت و.‌‌‌‌‌.. خلاصه همین قد مهربون 😊

باهاش با مهربونی حرف بزن دلداریش بده بگو مردیک یا زنیک خررررر حق نداری حتی ب همچین چیزی فکررررر کنی ...

مرگ برای اونی که خودکشی میکنه سخت نیست برای اونایی که دوستش دارن سخته